-->

Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü kitabını inceleyeceğiz. Mustafa Öztürkçü tarafından yazılan Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü kitabı 2009-08-10 tarihinde yayınlanmıştır. 168 sayfa olarak yayınlanan Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup ERGUVAN YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mustafa Öztürkçü tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü Kitabı Tanıtım Bülteni

Mustafa Öztürkçü tarafından kaleme alınmış Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Günlüklere, "insan hayatının yol haritasının bir parçasıdır." diyebiliriz. Her insanın bir yol haritası vardır. Şüphesiz uzun yıllar bu güzel ülkenin muhtelif yerlerinde yaptığım güzelim meslek olan öğretmenlik, bana çok şeyler kazandırdı. Çok şeyler düşündürdü. Öğretmenlik yıllarına ait yaşadığım çok manidar hadiselerin bir kısmını olduğu gibi yaşamaya çalıştım. Bir öğretmenin yol haritası da diyebileceğiniz bu çalışmayı, birkaç bölümde tanzim ettim. Bir cumhuriyet çocuğu olarak ekmeğini yiyip, suyunu içip ve havasını soluduğumuz şu mübarek ülkenin her meselesi, eğitimci olarak beni yakından alakadar etti. Bu alakadarlık, bizim her meselede düşünmeye sevk ederken, mühim meseleler üzerinde düşencelerimi yoğunlaştırmayı da terihlerimin önüne bırakıyordum. Görev yaptığım birçok ilde ve ilçede gördüklerimi ve yaşadıklarımı yazdım; yazmaya çalıştım. Yazdıklarıı tanzim ederken, çok sevdiğim ülkemin çeşitli meselelerini birinci bölüm olarak ele aldım. İkinci bölümü ise on beş yılı aşkın bir süre içinde çalıştığım Doğu ve Güneydoğu meselelerini kapsayan düşüncelerime ayırdım. Üçüncü bölümde de, öğretmenlik yıllarıma ait tuttuğum günlüklerden bir kısmını sizlerle paylaşmaya çalıştım. Yazdıklarım, bizzat yaşadığım hadiselerdir.


Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü


Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü Kitabı İndirme Linkleri


Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü Pdf İndirme Linkleri

Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü Yandex Disk Pdf İndir

Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü Google Drive Pdf İndir


Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü Epub İndirme Linkleri

Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü Yandex Disk Ebup İndir

Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü Google Drive Epub İndir


Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü Mobi İndirme Linkleri


Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü Yandex Disk Mobi İndir

Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü Etiketleri

Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü kitabı hakkında genel bilgiler, Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü kitabının yazarı kimdir, Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü kitabının özeti, Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü pdf indirme linki, Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü epub indirme linki, Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü mobi indirme linki, Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü kitabını indir, Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü kitabı tanıtım bülteni, Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü arka kapak yazısı, Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü kitabı kaç sayfa, Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü hangi yayınevi tarafından basıldı, Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü kitabının türü nedir, Günlüğümü Elerken & Bir Öğretmenin Günlüğü kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information