-->

Gökyüzüm Mavi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Gökyüzüm Mavi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Gökyüzüm Mavi kitabını inceleyeceğiz. Yusuf Berk Özkan tarafından yazılan Gökyüzüm Mavi kitabı 2018-01-08 tarihinde yayınlanmıştır. Gökyüzüm Mavi kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup DOKUZ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Gökyüzüm Mavi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Yusuf Berk Özkan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Gökyüzüm Mavi Kitabı Tanıtım Bülteni

Yusuf Berk Özkan tarafından kaleme alınmış Gökyüzüm Mavi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Gökyüzünün en ücra köşesindeyim. Gözlerimde özlenilmişlikler, yalvarışlar, yakarışlar... Gözlerimde olmayışının kaçıncı haftası, yokluğunun omuzlarımda yaptığı ağırlık... Gözlerimde yaşlar... İnsanlar, yağmur sanır ama benim gözlerim hep sana ağlar. Sevdamın kanadı kırık, içimde düşme korkusu var. Bir uçurumun ucundayım, sona geldim sanmışken, sana geldim... İçimde düşme korkusu var. Bulutlara yansıyan güneşin kızıllığı gözümü alıyor. Yüreğin karanlıklar arasına gizleniyor ama gökyüzü hâlâ aydınlık kalıyor. Göğün kokusu yüzümü okşarken, bir kanadım daha kırılıyor, içimde düşme korkusu var. Varsın, bilmesin onlar. Biz el ele yürüdük. Bunu sokak gördü. Deniz gördü. Gökyüzü gördü. Ay gördü. En güzeli de;  Allah gördü.


Gökyüzüm Mavi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Gökyüzüm Mavi


Gökyüzüm Mavi Kitabı İndirme Linkleri


Gökyüzüm Mavi Pdf İndirme Linkleri

Gökyüzüm Mavi Yandex Disk Pdf İndir

Gökyüzüm Mavi Google Drive Pdf İndir


Gökyüzüm Mavi Epub İndirme Linkleri

Gökyüzüm Mavi Yandex Disk Ebup İndir

Gökyüzüm Mavi Google Drive Epub İndir


Gökyüzüm Mavi Mobi İndirme Linkleri


Gökyüzüm Mavi Yandex Disk Mobi İndir

Gökyüzüm Mavi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Gökyüzüm Mavi Etiketleri

Gökyüzüm Mavi kitabı hakkında genel bilgiler, Gökyüzüm Mavi kitabının yazarı kimdir, Gökyüzüm Mavi kitabının özeti, Gökyüzüm Mavi pdf indirme linki, Gökyüzüm Mavi epub indirme linki, Gökyüzüm Mavi mobi indirme linki, Gökyüzüm Mavi kitabını indir, Gökyüzüm Mavi kitabı tanıtım bülteni, Gökyüzüm Mavi arka kapak yazısı, Gökyüzüm Mavi kitabı kaç sayfa, Gökyüzüm Mavi hangi yayınevi tarafından basıldı, Gökyüzüm Mavi kitabının türü nedir, Gökyüzüm Mavi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information