-->

Geçmişin Aynasında Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Geçmişin Aynasında Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Geçmişin Aynasında kitabını inceleyeceğiz. Hatice Bilen Buğra tarafından yazılan Geçmişin Aynasında kitabı 2015-04-21 tarihinde yayınlanmıştır. Geçmişin Aynasında kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup ÖTÜKEN NEŞRİYAT yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Geçmişin Aynasında hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Hatice Bilen Buğra tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Geçmişin Aynasında Kitabı Tanıtım Bülteni

Hatice Bilen Buğra tarafından kaleme alınmış Geçmişin Aynasında kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Türk hikâyeciliğinin kadın ustalarından Hatice Bilen Buğra'nın "Geçmişin Aynasında" başlığıyla okurlarla buluşturduğumuz kitabında, hepimizi çepeçevre kuşatan, birbirinden güzel altı hikâye mevcut: "Kabul Günü", "Yuva Kurmak", "Gitmek", "Kıskançlık", "Boşanma Haberi" ve "Geçmişin Aynasında". Kitapta yer alan hikâyelerin tamamı, insanı ve insana dair olanları adeta işlenmiş birer elmas saflığıyla bize sunuyor. Kıskanç, öfkeli, cılız, sebatkâr, dirayetli, anlayışlı.. velhasıl gerçek insanların, bilhassa kadınların hikâyeleri… Hikâyelerde feleğin çemberinden geçmiş olanlarla gözleri dünyaya yeni açılanları; nice eza ve cefaya katlananlar ile elini sıcak sudan soğuk suya değdirmeyenleri; bir gün olsun huzur yüzü görmemişlerle mutluluğu teslimiyetin sınırlarını aşan bir tevekkülde bulanları bir arada görmek mümkün. Hatice Bilen Buğra, Türkçenin o tılsımlı kelimeleriyle hayatın bizatihi kendisinin gerçekçi bir tasvirini sunuyor.


Geçmişin Aynasında Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Geçmişin Aynasında


Geçmişin Aynasında Kitabı İndirme Linkleri


Geçmişin Aynasında Pdf İndirme Linkleri

Geçmişin Aynasında Yandex Disk Pdf İndir

Geçmişin Aynasında Google Drive Pdf İndir


Geçmişin Aynasında Epub İndirme Linkleri

Geçmişin Aynasında Yandex Disk Ebup İndir

Geçmişin Aynasında Google Drive Epub İndir


Geçmişin Aynasında Mobi İndirme Linkleri


Geçmişin Aynasında Yandex Disk Mobi İndir

Geçmişin Aynasında Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Geçmişin Aynasında Etiketleri

Geçmişin Aynasında kitabı hakkında genel bilgiler, Geçmişin Aynasında kitabının yazarı kimdir, Geçmişin Aynasında kitabının özeti, Geçmişin Aynasında pdf indirme linki, Geçmişin Aynasında epub indirme linki, Geçmişin Aynasında mobi indirme linki, Geçmişin Aynasında kitabını indir, Geçmişin Aynasında kitabı tanıtım bülteni, Geçmişin Aynasında arka kapak yazısı, Geçmişin Aynasında kitabı kaç sayfa, Geçmişin Aynasında hangi yayınevi tarafından basıldı, Geçmişin Aynasında kitabının türü nedir, Geçmişin Aynasında kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information