-->

Ezilmiş ve Aşağılanmışlar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ezilmiş ve Aşağılanmışlar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ezilmiş ve Aşağılanmışlar kitabını inceleyeceğiz. Fyodor Mihayloviç Dostoyevski tarafından yazılan Ezilmiş ve Aşağılanmışlar kitabı 2015-06-24 tarihinde yayınlanmıştır. Ezilmiş ve Aşağılanmışlar kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup İLETİŞİM YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ezilmiş ve Aşağılanmışlar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Fyodor Mihayloviç Dostoyevski tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ezilmiş ve Aşağılanmışlar Kitabı Tanıtım Bülteni

Fyodor Mihayloviç Dostoyevski tarafından kaleme alınmış Ezilmiş ve Aşağılanmışlar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Ezilmiş ve Aşağılanmışlar, Dostoyevski'nin on yıl  süren kürek mahkûmiyeti ve sürgün cezasının ardından kaleme aldığı ilk büyük romanıdır. Ezilmiş ve Aşağılanmışlar ilk kez Dostoyevski'nin kardeşiyle birlikte çıkardığı Vremya (Zaman) dergisinin Ocak 1861 tarihli ilk sayısında yayımlandı ve yedi sayı boyunca tefrika edildi. Roman, okurlar arasında büyük heyecan uyandırdı ve derginin bir sonraki sayısı sabırsızlıkla beklendi. Övgülerin yanında epeyce olumsuz eleştiri alsa da aynı yıl basılan Rus romanları içinde en ilginç ve en çok okunan eser oldu. Dostoyevski'nin duygusal bir melodramla kendi kişisel hikâyesini harmanladığı Ezilmiş ve Aşağılanmışlar ilerideki başyapıtlarında yer alan tipleme ve motiflerin de habercisidir. "Ezilmişler ve Aşağılanmışlar'ın, Dostoyevski'nin başyapıtı  Suç ve Ceza'dan aşağı kalır yanı yok. Romanın kahramanı Nataşa, Yunan tragedyasının asil kurbanlarını andırıyor; hayranlık duymamak imkânsız." OSCAR WILDE


Ezilmiş ve Aşağılanmışlar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ezilmiş ve Aşağılanmışlar


Ezilmiş ve Aşağılanmışlar Kitabı İndirme Linkleri


Ezilmiş ve Aşağılanmışlar Pdf İndirme Linkleri

Ezilmiş ve Aşağılanmışlar Yandex Disk Pdf İndir

Ezilmiş ve Aşağılanmışlar Google Drive Pdf İndir


Ezilmiş ve Aşağılanmışlar Epub İndirme Linkleri

Ezilmiş ve Aşağılanmışlar Yandex Disk Ebup İndir

Ezilmiş ve Aşağılanmışlar Google Drive Epub İndir


Ezilmiş ve Aşağılanmışlar Mobi İndirme Linkleri


Ezilmiş ve Aşağılanmışlar Yandex Disk Mobi İndir

Ezilmiş ve Aşağılanmışlar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ezilmiş ve Aşağılanmışlar Etiketleri

Ezilmiş ve Aşağılanmışlar kitabı hakkında genel bilgiler, Ezilmiş ve Aşağılanmışlar kitabının yazarı kimdir, Ezilmiş ve Aşağılanmışlar kitabının özeti, Ezilmiş ve Aşağılanmışlar pdf indirme linki, Ezilmiş ve Aşağılanmışlar epub indirme linki, Ezilmiş ve Aşağılanmışlar mobi indirme linki, Ezilmiş ve Aşağılanmışlar kitabını indir, Ezilmiş ve Aşağılanmışlar kitabı tanıtım bülteni, Ezilmiş ve Aşağılanmışlar arka kapak yazısı, Ezilmiş ve Aşağılanmışlar kitabı kaç sayfa, Ezilmiş ve Aşağılanmışlar hangi yayınevi tarafından basıldı, Ezilmiş ve Aşağılanmışlar kitabının türü nedir, Ezilmiş ve Aşağılanmışlar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information