-->

Erguvan Rengi Söylenceler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Erguvan Rengi Söylenceler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Erguvan Rengi Söylenceler kitabını inceleyeceğiz. Yavuz Çekirge tarafından yazılan Erguvan Rengi Söylenceler kitabı 2016-07-30 tarihinde yayınlanmıştır. Erguvan Rengi Söylenceler kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup İMLEÇ KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Erguvan Rengi Söylenceler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Yavuz Çekirge tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Erguvan Rengi Söylenceler Kitabı Tanıtım Bülteni

Yavuz Çekirge tarafından kaleme alınmış Erguvan Rengi Söylenceler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bizans çiçeği (ağacı) olarak da anılan erguvan, İstanbul'un simgelerinden biri; bir zamanlar bahar aylarında bütün sokaklarına renk katarmış. Pek çok sokak adını erguvandan almış. İstanbul'un tarihiyle bütünleşmiş bir ağaçtır erguvan.   Bizans imparatorluk ailelerinin pelerinlerini de süsleyen erguvan, Hıristiyan mitolojisinde de utancın rengi olarak geçer. Rivayete göre, Judas'ın (Yehuda) kendini astığı ağaç olan erguvan, utançtan rengini değiştirmiş.  Hakkında daha çok şey yazılabilir, ama asıl olarak esinlendirici bir yanı var erguvanın. Rengi hayata kattığı coşku kadar, hüzünlendirici ve ufuk açıcıdır öte yandan. Sorgulamak için kışkırtır. Tıpkı bu kitaptaki denemeler gibi. Yavuz Çekirge denemelerini neden "Erguvan Rengi Söylenceler" olarak adlandırdığını şöyle izah ediyor: "Her şehrin ağaçları vardır. Oraya gidip sokaklarında gezindiğinizde bunu anlarsınız. Bodrum'un mandalina ağaçları, Antalya'nın portakal ağaçları vardır: Bağdat'ın hurma ağaçları, Atlanta'nın şeftali, Tokyo'nun kiraz ağaçları. O şehirde yaşayanlar o ağaçların fısıltılarını dinlerler. Şehrin söylencelerini fısıldar o ağaçlar. İstanbul'un ağacı da erguvandır. Erguvan rengi söylenceler benim duyduğum fısıltılardır. Bu fısıltıları burada kayda alıyorum." Ufuk açıcı olduğu kadar tartışan, tartıştıran, sorgulayan denemelerdir: Erguvan Rengi Söylenceler. Tarihsel bir arka planla, son yıllarda gerçekleşen, Orta Doğu'da ve Türkiye'deki siyasal gelişmelerin, çatışmaların ülkemiz ve bölgemizde yaratacağı siyasal, sosyolojik durumlarla birlikte, medyanın içinde bulunduğu durum, yanı sıra inanç ve yorumlanış biçimleri, vb oldukça geniş bir konu aralığında 140 denemenin yer aldığı bu kitap, Yavuz Çekirge'nin 2007 ile 2014 yıllarında, kişisel blogu ve sitesinde yayınlandığı yazılardan derlenmiştir.


Erguvan Rengi Söylenceler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Erguvan Rengi Söylenceler


Erguvan Rengi Söylenceler Kitabı İndirme Linkleri


Erguvan Rengi Söylenceler Pdf İndirme Linkleri

Erguvan Rengi Söylenceler Yandex Disk Pdf İndir

Erguvan Rengi Söylenceler Google Drive Pdf İndir


Erguvan Rengi Söylenceler Epub İndirme Linkleri

Erguvan Rengi Söylenceler Yandex Disk Ebup İndir

Erguvan Rengi Söylenceler Google Drive Epub İndir


Erguvan Rengi Söylenceler Mobi İndirme Linkleri


Erguvan Rengi Söylenceler Yandex Disk Mobi İndir

Erguvan Rengi Söylenceler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Erguvan Rengi Söylenceler Etiketleri

Erguvan Rengi Söylenceler kitabı hakkında genel bilgiler, Erguvan Rengi Söylenceler kitabının yazarı kimdir, Erguvan Rengi Söylenceler kitabının özeti, Erguvan Rengi Söylenceler pdf indirme linki, Erguvan Rengi Söylenceler epub indirme linki, Erguvan Rengi Söylenceler mobi indirme linki, Erguvan Rengi Söylenceler kitabını indir, Erguvan Rengi Söylenceler kitabı tanıtım bülteni, Erguvan Rengi Söylenceler arka kapak yazısı, Erguvan Rengi Söylenceler kitabı kaç sayfa, Erguvan Rengi Söylenceler hangi yayınevi tarafından basıldı, Erguvan Rengi Söylenceler kitabının türü nedir, Erguvan Rengi Söylenceler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information