-->

Durun Yanlış Anladınız Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Durun Yanlış Anladınız Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Durun Yanlış Anladınız kitabını inceleyeceğiz. Bülent Ayyıldız tarafından yazılan Durun Yanlış Anladınız kitabı 2017-04-14 tarihinde yayınlanmıştır. Durun Yanlış Anladınız kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup İZ YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Durun Yanlış Anladınız hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Bülent Ayyıldız tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Durun Yanlış Anladınız Kitabı Tanıtım Bülteni

Bülent Ayyıldız tarafından kaleme alınmış Durun Yanlış Anladınız kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Edebiyat dergilerinde yer alan öyküleriyle son dönemin en öne çıkan yazarlarından Bülent Ayyıldız, ilk kitabıyla Durun Yanlış Anladınız diye sesleniyor. Ama bu seslenişin, doğru anlaşılma kaygısından kaynaklandığı zannedilmesin. Kendine has öykü diliyle sadece muhatabına hitap eden tema ve kurgular eşliğinde okurunu arıyor yazar. Bu okuma serüvenine hazır olacak okurlar için, bu aslında bir nevi 'bir yazarı bulma' hikayesi de olacak. O okur ise evet diyecek muhtemelen, tam da doğru anlamışım. Güçlü bir ilk adım.


Durun Yanlış Anladınız Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Durun Yanlış Anladınız


Durun Yanlış Anladınız Kitabı İndirme Linkleri


Durun Yanlış Anladınız Pdf İndirme Linkleri

Durun Yanlış Anladınız Yandex Disk Pdf İndir

Durun Yanlış Anladınız Google Drive Pdf İndir


Durun Yanlış Anladınız Epub İndirme Linkleri

Durun Yanlış Anladınız Yandex Disk Ebup İndir

Durun Yanlış Anladınız Google Drive Epub İndir


Durun Yanlış Anladınız Mobi İndirme Linkleri


Durun Yanlış Anladınız Yandex Disk Mobi İndir

Durun Yanlış Anladınız Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Durun Yanlış Anladınız Etiketleri

Durun Yanlış Anladınız kitabı hakkında genel bilgiler, Durun Yanlış Anladınız kitabının yazarı kimdir, Durun Yanlış Anladınız kitabının özeti, Durun Yanlış Anladınız pdf indirme linki, Durun Yanlış Anladınız epub indirme linki, Durun Yanlış Anladınız mobi indirme linki, Durun Yanlış Anladınız kitabını indir, Durun Yanlış Anladınız kitabı tanıtım bülteni, Durun Yanlış Anladınız arka kapak yazısı, Durun Yanlış Anladınız kitabı kaç sayfa, Durun Yanlış Anladınız hangi yayınevi tarafından basıldı, Durun Yanlış Anladınız kitabının türü nedir, Durun Yanlış Anladınız kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information