-->

Dünü Geride Bırakmak Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Dünü Geride Bırakmak Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Dünü Geride Bırakmak kitabını inceleyeceğiz. Kathryn Cushman tarafından yazılan Dünü Geride Bırakmak kitabı 2012-06-20 tarihinde yayınlanmıştır. Dünü Geride Bırakmak kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup KYRHOS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Dünü Geride Bırakmak hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Kathryn Cushman tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Dünü Geride Bırakmak Kitabı Tanıtım Bülteni

Kathryn Cushman tarafından kaleme alınmış Dünü Geride Bırakmak kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Savurgan oğlu eve geri döndü! Peki, geçmişini gerçekten arkada bıraktı mı? Dışarıda duran polis arabası Alisa'nın en büyük korkusunu tetikler. Oğlu, Kurt'ün bağımlılığı yüzünden yaşamını yitirdiğini sanır. Oysa dedektif sadece bir cinayetteki ipuçlarını takip etmektedir. Kurt rehabilitasyona girdiğini ve iyileşeceğine inandığını söylemek için aradığında, Alisa'nın umudu yeniden yeşerir. Oğlu ölümden geri dönmüş gibidir. Ama polis geri döner; Kurt'ün tanıdığı bir adamın öldürülmesi hakkında garip sorular sormaya başlar. Alisa korkmuştur. Oğlu artık farklıdır. Değişmiştir, ikinci bir şansı hak etmektedir. Kurt'ün eski hayatı bir türlü geride kalmazken Alisa kendini tuhaf bir seçenekle karşı karşıya bulur. Ya sessiz kalacak ve oğluyla olacaktır ya da gerçek uğrunda her şeyini riske atacaktır…


Dünü Geride Bırakmak Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Dünü Geride Bırakmak


Dünü Geride Bırakmak Kitabı İndirme Linkleri


Dünü Geride Bırakmak Pdf İndirme Linkleri

Dünü Geride Bırakmak Yandex Disk Pdf İndir

Dünü Geride Bırakmak Google Drive Pdf İndir


Dünü Geride Bırakmak Epub İndirme Linkleri

Dünü Geride Bırakmak Yandex Disk Ebup İndir

Dünü Geride Bırakmak Google Drive Epub İndir


Dünü Geride Bırakmak Mobi İndirme Linkleri


Dünü Geride Bırakmak Yandex Disk Mobi İndir

Dünü Geride Bırakmak Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Dünü Geride Bırakmak Etiketleri

Dünü Geride Bırakmak kitabı hakkında genel bilgiler, Dünü Geride Bırakmak kitabının yazarı kimdir, Dünü Geride Bırakmak kitabının özeti, Dünü Geride Bırakmak pdf indirme linki, Dünü Geride Bırakmak epub indirme linki, Dünü Geride Bırakmak mobi indirme linki, Dünü Geride Bırakmak kitabını indir, Dünü Geride Bırakmak kitabı tanıtım bülteni, Dünü Geride Bırakmak arka kapak yazısı, Dünü Geride Bırakmak kitabı kaç sayfa, Dünü Geride Bırakmak hangi yayınevi tarafından basıldı, Dünü Geride Bırakmak kitabının türü nedir, Dünü Geride Bırakmak kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information