-->

Çıkmaz Sokak Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Çıkmaz Sokak Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Çıkmaz Sokak kitabını inceleyeceğiz. Leigh Russell tarafından yazılan Çıkmaz Sokak kitabı 2013-07-29 tarihinde yayınlanmıştır. Çıkmaz Sokak kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup KASSANDRA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Çıkmaz Sokak hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Leigh Russell tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Çıkmaz Sokak Kitabı Tanıtım Bülteni

Leigh Russell tarafından kaleme alınmış Çıkmaz Sokak kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İngiliz Polisiye Romanından seçkin bir örnek ve önemli bir yazar: Leigh Russell Geraldine Steel yeni bir psikolojik gerilimle geri dönüyor Bir gaz patlaması sonrasında polis, kundaklamadan şüphelenir. Cinayet Masası devreye girer. Tanınan bir suçlu vahşi bir saldırıya uğradığında, dosya yepyeni bir anlam kazanır. Araştırmalar polisi pahalı Harchester Hill Malikanesi'nden bölgedeki bir geneleve yönlendirdiğinde, bir tanık beklenmedik bir biçimde öldürülür. Bunun bir rastlantı mı, yoksa bağlantılı bir cinayet mi olduğu belirsizdir. Cinayet Masasının kendi içinde sorunlar vardır. Şok edici bir gelişme Geraldine Steel'in de huzurunu bozacak ve olayları dramatik bir yöne çekecektir. "Günümüz İngiltere'sinin rahatsız edici olduğu kadar ikna edici bir panoramasını veren, oldukça incelikli bir polisiye." The Compulsive Reader "Russell, birçok hayran kazanacağı kesin olan, canayakın ve karmaşık kahramanının öyküsünü aktarırken, küçük bir İngiliz cemiyetinin de özenli ve entrika dolu bir portresini çiziyor." Publisher's Weekly


Çıkmaz Sokak Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Çıkmaz Sokak


Çıkmaz Sokak Kitabı İndirme Linkleri


Çıkmaz Sokak Pdf İndirme Linkleri

Çıkmaz Sokak Yandex Disk Pdf İndir

Çıkmaz Sokak Google Drive Pdf İndir


Çıkmaz Sokak Epub İndirme Linkleri

Çıkmaz Sokak Yandex Disk Ebup İndir

Çıkmaz Sokak Google Drive Epub İndir


Çıkmaz Sokak Mobi İndirme Linkleri


Çıkmaz Sokak Yandex Disk Mobi İndir

Çıkmaz Sokak Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Çıkmaz Sokak Etiketleri

Çıkmaz Sokak kitabı hakkında genel bilgiler, Çıkmaz Sokak kitabının yazarı kimdir, Çıkmaz Sokak kitabının özeti, Çıkmaz Sokak pdf indirme linki, Çıkmaz Sokak epub indirme linki, Çıkmaz Sokak mobi indirme linki, Çıkmaz Sokak kitabını indir, Çıkmaz Sokak kitabı tanıtım bülteni, Çıkmaz Sokak arka kapak yazısı, Çıkmaz Sokak kitabı kaç sayfa, Çıkmaz Sokak hangi yayınevi tarafından basıldı, Çıkmaz Sokak kitabının türü nedir, Çıkmaz Sokak kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information