-->

Boyalı Ev Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Boyalı Ev Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Boyalı Ev kitabını inceleyeceğiz. John Grisham tarafından yazılan Boyalı Ev kitabı 2001-07-05 tarihinde yayınlanmıştır. Boyalı Ev kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup REMZİ KİTABEVİ - KAMPANYA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Boyalı Ev hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca John Grisham tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Boyalı Ev Kitabı Tanıtım Bülteni

John Grisham tarafından kaleme alınmış Boyalı Ev kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Luke Chandler yedi yaşındadır. Kiraladıkları bir tarlada pamuk yetiştererek geçinmeye çalışan ailesiyle birlikte, boyasız bir evde yaşamaktadır. Her sene olduğu gibi, o hasat döneminde de, tuttukları mevsimlik tarım işçileriyle birlikte, pamuk toplamaya başlarlar. Haftalar geçtikçe, Luke, ailesini ve kendisini derinden etkileyecek bazı sırlar öğrenecek, yedi yaşın masumiyetinden hayatın gerçeklerine doğru uzanan etkileyici bir yolculuğun ilk adımlarını atacaktır... John Grisham'ın bu yeni romanı, Arkansas'ta geçen kendi çocukluğunun izlerini taşıyor.


Boyalı Ev Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Boyalı Ev


Boyalı Ev Kitabı İndirme Linkleri


Boyalı Ev Pdf İndirme Linkleri

Boyalı Ev Yandex Disk Pdf İndir

Boyalı Ev Google Drive Pdf İndir


Boyalı Ev Epub İndirme Linkleri

Boyalı Ev Yandex Disk Ebup İndir

Boyalı Ev Google Drive Epub İndir


Boyalı Ev Mobi İndirme Linkleri


Boyalı Ev Yandex Disk Mobi İndir

Boyalı Ev Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Boyalı Ev Etiketleri

Boyalı Ev kitabı hakkında genel bilgiler, Boyalı Ev kitabının yazarı kimdir, Boyalı Ev kitabının özeti, Boyalı Ev pdf indirme linki, Boyalı Ev epub indirme linki, Boyalı Ev mobi indirme linki, Boyalı Ev kitabını indir, Boyalı Ev kitabı tanıtım bülteni, Boyalı Ev arka kapak yazısı, Boyalı Ev kitabı kaç sayfa, Boyalı Ev hangi yayınevi tarafından basıldı, Boyalı Ev kitabının türü nedir, Boyalı Ev kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information