-->

Bir Dilek Üç Yürek Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Bir Dilek Üç Yürek Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Bir Dilek Üç Yürek kitabını inceleyeceğiz. Sevde Duran tarafından yazılan Bir Dilek Üç Yürek kitabı 2015-05-30 tarihinde yayınlanmıştır. Bir Dilek Üç Yürek kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup AGAPİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Bir Dilek Üç Yürek hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sevde Duran tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Bir Dilek Üç Yürek Kitabı Tanıtım Bülteni

Sevde Duran tarafından kaleme alınmış Bir Dilek Üç Yürek kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Hayat dolu, neşeli, güzel bir kadınken hayatı kocası tarafından kâbusa dönen bir bankacı. Bütün yaşama sevincini yitirmiş, ürkek, kiloları ile sorunu olan, artık kendine güveni olmayan, bastırılmış bir kadın; Canan… Kendini işine adamış, günde on saatten az çalışmayan, sosyal hayatı olmayan, geleceğe dair büyük hayalleri olan bir mimar. Etrafına ördüğü kalın duvarları ile erkeklerden uzak duran, yalnız abisine güvenen bir kadın; Feride… Töreden, yozlaşmış çevresinden ve baskıdan kaçan bir turizmci. İyi niyetli, saf, güzellik timsali, savaşçı bir kadın; Elif… Bu üç kadının yolları hiç ummadıkları bir anda kesişir. Çılgın bir fikirle hayatlarına birlikte devam etmeye karar verirler. Çektikleri bütün sıkıntıları, yaşadıkları bütün acıları birbirlerinin dostluğu ile unutmaya çalışırlar. Elbette hayatın onlara yapacağı sürprizler bitmemiştir. Karşılık beklemeden sunulan dostluğun ve sevginin, yeniden yeşeren aşkların ve umutların sıcacık hikâyesi…


Bir Dilek Üç Yürek Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Bir Dilek Üç Yürek


Bir Dilek Üç Yürek Kitabı İndirme Linkleri


Bir Dilek Üç Yürek Pdf İndirme Linkleri

Bir Dilek Üç Yürek Yandex Disk Pdf İndir

Bir Dilek Üç Yürek Google Drive Pdf İndir


Bir Dilek Üç Yürek Epub İndirme Linkleri

Bir Dilek Üç Yürek Yandex Disk Ebup İndir

Bir Dilek Üç Yürek Google Drive Epub İndir


Bir Dilek Üç Yürek Mobi İndirme Linkleri


Bir Dilek Üç Yürek Yandex Disk Mobi İndir

Bir Dilek Üç Yürek Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Bir Dilek Üç Yürek Etiketleri

Bir Dilek Üç Yürek kitabı hakkında genel bilgiler, Bir Dilek Üç Yürek kitabının yazarı kimdir, Bir Dilek Üç Yürek kitabının özeti, Bir Dilek Üç Yürek pdf indirme linki, Bir Dilek Üç Yürek epub indirme linki, Bir Dilek Üç Yürek mobi indirme linki, Bir Dilek Üç Yürek kitabını indir, Bir Dilek Üç Yürek kitabı tanıtım bülteni, Bir Dilek Üç Yürek arka kapak yazısı, Bir Dilek Üç Yürek kitabı kaç sayfa, Bir Dilek Üç Yürek hangi yayınevi tarafından basıldı, Bir Dilek Üç Yürek kitabının türü nedir, Bir Dilek Üç Yürek kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information