-->

Beyefendiler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Beyefendiler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Beyefendiler kitabını inceleyeceğiz. Gonçalo M. Tavares tarafından yazılan Beyefendiler kitabı 2014-11-17 tarihinde yayınlanmıştır. Beyefendiler kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup KIRMIZI KEDİ YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Beyefendiler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Gonçalo M. Tavares tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Beyefendiler Kitabı Tanıtım Bülteni

Gonçalo M. Tavares tarafından kaleme alınmış Beyefendiler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kendine özgü mantığıyla Bay Valéry, ansiklopedi tutkusuyla Bay Henri, kara bir mizahla başarıyı ele alan Bay Brecht, özgün düşünme biçimiyle Bay Juarroz, yürüyüşe çıkmış matrak Bay Calvino ve ormandaki sadece kendisine ait kulübesinde Bay Walser... Gonçalo M. Tavares'in kaleminden dökülen entelektüel ve şiirsel harikalara Rachel Caiano'nun neşeli desenleri eşlik ediyor. Yazının beyefendilerinin mahallesi okurunu bekliyor. "Gonçalo M. Tavares, hayalgücüne dayalı kurmacanın geçerli bağlarıyla ilişkisini kopararak ve benzersiz bir hayalgücüyle donanmış olarak Portekiz'in edebiyat sahnesine daldı. Tavares büyük bir ustalıkla çok özel bir dil kullanıyor, ve bu özel dili öyle bir uyguluyor ki onun artık bir kriter olduğunu söylemek –şimdilerde yeteneklerinin tadını çıkardığımız genç romancıları kesinlikle küçümsemiyorum– abartı sayılmaz; artık kurmaca yazında Gonçalo öncesi ve Gonçalo sonrasından söz ediliyor. Sanırım ona sunabileceğim en büyük övgü bu. Bence otuz yıl sonra, hatta belki daha da önce Nobel Ödülü'nü alacaktır, bu bir kehanet ama sanırım doğru çıkacak. Ancak ödülü aldığında onu kucaklamak için buralarda olamayacağıma üzülüyorum." José Saramago, Defterler "Gonçalo M. Tavares harika, portatif bir mahalle yaratmış. Bay Brecht ve arkadaşlarının yaşadığı, yiyip içtiği mahalle, şaşırtıcı özgünlükte bir yapıt." Enrique Vila-Matas, El Pais


Beyefendiler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Beyefendiler


Beyefendiler Kitabı İndirme Linkleri


Beyefendiler Pdf İndirme Linkleri

Beyefendiler Yandex Disk Pdf İndir

Beyefendiler Google Drive Pdf İndir


Beyefendiler Epub İndirme Linkleri

Beyefendiler Yandex Disk Ebup İndir

Beyefendiler Google Drive Epub İndir


Beyefendiler Mobi İndirme Linkleri


Beyefendiler Yandex Disk Mobi İndir

Beyefendiler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Beyefendiler Etiketleri

Beyefendiler kitabı hakkında genel bilgiler, Beyefendiler kitabının yazarı kimdir, Beyefendiler kitabının özeti, Beyefendiler pdf indirme linki, Beyefendiler epub indirme linki, Beyefendiler mobi indirme linki, Beyefendiler kitabını indir, Beyefendiler kitabı tanıtım bülteni, Beyefendiler arka kapak yazısı, Beyefendiler kitabı kaç sayfa, Beyefendiler hangi yayınevi tarafından basıldı, Beyefendiler kitabının türü nedir, Beyefendiler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information