-->

Berserk 2 Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Berserk 2 Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Berserk 2 kitabını inceleyeceğiz. Kentaro Miura tarafından yazılan Berserk 2 kitabı 2016-12-19 tarihinde yayınlanmıştır. Berserk 2 kitabı Çizgi Roman türünde yayınlanmış olup GEREKLİ ŞEYLER yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Berserk 2 hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Kentaro Miura tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Berserk 2 Kitabı Tanıtım Bülteni

Kentaro Miura tarafından kaleme alınmış Berserk 2 kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İntikam almak için "Tanrı'nın Eli"ni arayarak bir oraya bir buraya giden Kara Kılıç Ustası Guts ve istenmeyen suç ortağı Puck. Vardıkları yerde karşılaştıkları şey, acımasız bir derebeyinin yönetimi altında kafir avlanan bir şehirdir! Derebeyi'nin adamları tarafından saldırıya uğrayıp, kaçtıktan sonra karşılaştığı şüphe uyandıran adam. Bu sayede Guts ile derin kader bağları olan sihirli alet "Behelit" ortaya çıkar. Şehrin lanetli kaderine doğru çekilirken bile yaklaşan şeytanın eli, Guts'ın boynuna işlenmiş "Damga"nın sancılanmasına neden olmaktadır!


Berserk 2 Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Berserk 2


Berserk 2 Kitabı İndirme Linkleri


Berserk 2 Pdf İndirme Linkleri

Berserk 2 Yandex Disk Pdf İndir

Berserk 2 Google Drive Pdf İndir


Berserk 2 Epub İndirme Linkleri

Berserk 2 Yandex Disk Ebup İndir

Berserk 2 Google Drive Epub İndir


Berserk 2 Mobi İndirme Linkleri


Berserk 2 Yandex Disk Mobi İndir

Berserk 2 Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Berserk 2 Etiketleri

Berserk 2 kitabı hakkında genel bilgiler, Berserk 2 kitabının yazarı kimdir, Berserk 2 kitabının özeti, Berserk 2 pdf indirme linki, Berserk 2 epub indirme linki, Berserk 2 mobi indirme linki, Berserk 2 kitabını indir, Berserk 2 kitabı tanıtım bülteni, Berserk 2 arka kapak yazısı, Berserk 2 kitabı kaç sayfa, Berserk 2 hangi yayınevi tarafından basıldı, Berserk 2 kitabının türü nedir, Berserk 2 kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information