-->

Benim Gençliğim Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Benim Gençliğim Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Benim Gençliğim kitabını inceleyeceğiz. Can Dündar tarafından yazılan Benim Gençliğim kitabı 2007-12-01 tarihinde yayınlanmıştır. 229 sayfa olarak yayınlanan Benim Gençliğim kitabı Anlatı türünde yayınlanmış olup İMGE KİTABEVİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Benim Gençliğim hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Can Dündar tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Benim Gençliğim Kitabı Tanıtım Bülteni

Can Dündar tarafından kaleme alınmış Benim Gençliğim kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Koca bir labirentin içinde kayıp "Benim Gençliğim"... Nedenini bilmediği bir deney için gözleri bağlanmış, elinde bir demir çubukla salıverilmiş meçhul labirentin koridorlarına... Bu kapı cennete açılıyor, diğeri cehenneme... Seçtiğimiz yolun sonunda ateşin soluğu yüzümüze değdiğinde can havliyle geri dönüp başka koridorlara sapıyor, cennetin sesine kulak kabartıyoruz. Biraz ilerlediğimizde cehennem alevleriyle karşılaşıyoruz yeniden... Gözümüzdeki bağ öyle güçlü ki, "Bu yoldan geçmiştik", "Onu denemiştik", "burası çıkmaz sokaktı" diyemiyoruz. Labirentin patikaları bizim gibi yolunu arayan, daha önce gidip dönen, ateşe dokunup pişman olan insanlarla dolu; ama onlarla buluşamıyoruz. Bizi körleştiren bağı söküp atamıyoruz. Labirentin duvarlarını yıkıp kendi yolumuzu açamıyoruz. Bu çıkmazdan kurtulamıyoruz. Labirent, elimizdeki demir çubukları uğursuz bir mıknatısla çekerek bizi habire eski hatalarımızın koridoruna sokuyor. Ders alamıyoruz, öğrenmiyoruz. Bağlı gözlerle her kuşakta bildik duvarlara dokunarak çıkış arayan yenik bir ordu gibi, cenneti düşleyerek cehenneme koşuyoruz.


Benim Gençliğim Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Benim Gençliğim


Benim Gençliğim Kitabı İndirme Linkleri


Benim Gençliğim Pdf İndirme Linkleri

Benim Gençliğim Yandex Disk Pdf İndir

Benim Gençliğim Google Drive Pdf İndir


Benim Gençliğim Epub İndirme Linkleri

Benim Gençliğim Yandex Disk Ebup İndir

Benim Gençliğim Google Drive Epub İndir


Benim Gençliğim Mobi İndirme Linkleri


Benim Gençliğim Yandex Disk Mobi İndir

Benim Gençliğim Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Benim Gençliğim Etiketleri

Benim Gençliğim kitabı hakkında genel bilgiler, Benim Gençliğim kitabının yazarı kimdir, Benim Gençliğim kitabının özeti, Benim Gençliğim pdf indirme linki, Benim Gençliğim epub indirme linki, Benim Gençliğim mobi indirme linki, Benim Gençliğim kitabını indir, Benim Gençliğim kitabı tanıtım bülteni, Benim Gençliğim arka kapak yazısı, Benim Gençliğim kitabı kaç sayfa, Benim Gençliğim hangi yayınevi tarafından basıldı, Benim Gençliğim kitabının türü nedir, Benim Gençliğim kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information