-->

Beni Gitmiş Say (Ciltli) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Beni Gitmiş Say (Ciltli) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Beni Gitmiş Say (Ciltli) kitabını inceleyeceğiz. Meg Rosoff tarafından yazılan Beni Gitmiş Say (Ciltli) kitabı 2017-05-05 tarihinde yayınlanmıştır. Beni Gitmiş Say (Ciltli) kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Beni Gitmiş Say (Ciltli) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Meg Rosoff tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Beni Gitmiş Say (Ciltli) Kitabı Tanıtım Bülteni

Meg Rosoff tarafından kaleme alınmış Beni Gitmiş Say (Ciltli) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

ARADIĞIMIZI BULMAYA GİDEN YOLDA ÖĞRENDİKLERİMİZ, ARANILANDAN DAHA ÖNEMLİDİR…    Mila'nın bir yeteneği var; bir insanı, bir odayı veya herhangi bir durumu gözlemleyip mutlu veya mutsuz olduğunuzu,  hamile olup olmadığınızı veya gizli bir ilişki yaşadığınızı söyleyebiliyor.  Babasının en yakın arkadaşı Matthew kayıplara karışınca Mila da onu arayanlara katılmaya karar verir.  Genç kız hiç kimsenin fark edemediği ipuçlarını görür. Matthew'un özel eşyalarından, karısından, bebeğinden, köpeğinden ve geçmişinin hayaletlerinden topladığı parçaları bir araya getirerek herkesin dikkatinden kaçan bir hikâyeyi gözler önüne serer. Ancak karmaşık soruların cevapları bir türlü su yüzüne çıkmaz.  Acaba Mila'nın dikkatinden kaçan bir şey mi vardır? Onu can evinden vurmaya hazırlanan, sandığından çok daha yakınında olan bir şeyler…     "Hiç kimse, genç olmanın güçlü ve acı verici yanlarını Meg Rosoff gibi tarif edemez... Yazar trajik olaylar ile komediyi, felsefeyi ve aşki beklenmedik ve sürükleyici bir kurguyla harmanlıyor."  The Times     "Şahane ve sürükleyici bir roman."  Daily Telegraph     "Zamanının ötesinde, adeta parlıyor."  Observer     "Okurlarını ele geçiren bir kitap."  Sunday Telegraph     "Zekice yazılmış, karamizah yüklü bir başyapıt."  Time Out    "Beni Gitmiş Say hayata dair enfes bir yapıt."  Daily Mail    "İncelikle dokunmuş bu minimalist anlatıda her detayın ayrı bir önemi var."  The Guardian 


Beni Gitmiş Say (Ciltli) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Beni Gitmiş Say (Ciltli)


Beni Gitmiş Say (Ciltli) Kitabı İndirme Linkleri


Beni Gitmiş Say (Ciltli) Pdf İndirme Linkleri

Beni Gitmiş Say (Ciltli) Yandex Disk Pdf İndir

Beni Gitmiş Say (Ciltli) Google Drive Pdf İndir


Beni Gitmiş Say (Ciltli) Epub İndirme Linkleri

Beni Gitmiş Say (Ciltli) Yandex Disk Ebup İndir

Beni Gitmiş Say (Ciltli) Google Drive Epub İndir


Beni Gitmiş Say (Ciltli) Mobi İndirme Linkleri


Beni Gitmiş Say (Ciltli) Yandex Disk Mobi İndir

Beni Gitmiş Say (Ciltli) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Beni Gitmiş Say (Ciltli) Etiketleri

Beni Gitmiş Say (Ciltli) kitabı hakkında genel bilgiler, Beni Gitmiş Say (Ciltli) kitabının yazarı kimdir, Beni Gitmiş Say (Ciltli) kitabının özeti, Beni Gitmiş Say (Ciltli) pdf indirme linki, Beni Gitmiş Say (Ciltli) epub indirme linki, Beni Gitmiş Say (Ciltli) mobi indirme linki, Beni Gitmiş Say (Ciltli) kitabını indir, Beni Gitmiş Say (Ciltli) kitabı tanıtım bülteni, Beni Gitmiş Say (Ciltli) arka kapak yazısı, Beni Gitmiş Say (Ciltli) kitabı kaç sayfa, Beni Gitmiş Say (Ciltli) hangi yayınevi tarafından basıldı, Beni Gitmiş Say (Ciltli) kitabının türü nedir, Beni Gitmiş Say (Ciltli) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information