-->

Babıali'den Geçen Adam Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Babıali'den Geçen Adam Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Babıali'den Geçen Adam kitabını inceleyeceğiz. Gürbüz Azak tarafından yazılan Babıali'den Geçen Adam kitabı 2006-11-10 tarihinde yayınlanmıştır. 164 sayfa olarak yayınlanan Babıali'den Geçen Adam kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup TÜRK EDEBİYATI VAKFI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Babıali'den Geçen Adam hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Gürbüz Azak tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Babıali'den Geçen Adam Kitabı Tanıtım Bülteni

Gürbüz Azak tarafından kaleme alınmış Babıali'den Geçen Adam kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Gürbüz Azak, 40 yılını basına adamış sanatkâr bir gazeteci. 40 yıl içinde öyle olaylara şahit olmuş öyle hâdiseler yaşamışki her biri okuru ya derin derin düşündürüyor, ya yüreğini yakıp ciğerini dağlıyor, ya da kahkahalarla güldürüyor. Gazeteciliğin ana merkezi Bâbıâli'de bir zaman olup bitenleri okurken hem gazetecilerimizi, hem de insanımızı daha yakından tanıyoruz.


Babıali'den Geçen Adam Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Babıali'den Geçen Adam


Babıali'den Geçen Adam Kitabı İndirme Linkleri


Babıali'den Geçen Adam Pdf İndirme Linkleri

Babıali'den Geçen Adam Yandex Disk Pdf İndir

Babıali'den Geçen Adam Google Drive Pdf İndir


Babıali'den Geçen Adam Epub İndirme Linkleri

Babıali'den Geçen Adam Yandex Disk Ebup İndir

Babıali'den Geçen Adam Google Drive Epub İndir


Babıali'den Geçen Adam Mobi İndirme Linkleri


Babıali'den Geçen Adam Yandex Disk Mobi İndir

Babıali'den Geçen Adam Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Babıali'den Geçen Adam Etiketleri

Babıali'den Geçen Adam kitabı hakkında genel bilgiler, Babıali'den Geçen Adam kitabının yazarı kimdir, Babıali'den Geçen Adam kitabının özeti, Babıali'den Geçen Adam pdf indirme linki, Babıali'den Geçen Adam epub indirme linki, Babıali'den Geçen Adam mobi indirme linki, Babıali'den Geçen Adam kitabını indir, Babıali'den Geçen Adam kitabı tanıtım bülteni, Babıali'den Geçen Adam arka kapak yazısı, Babıali'den Geçen Adam kitabı kaç sayfa, Babıali'den Geçen Adam hangi yayınevi tarafından basıldı, Babıali'den Geçen Adam kitabının türü nedir, Babıali'den Geçen Adam kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information