-->

Aydınlıkta Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aydınlıkta Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aydınlıkta kitabını inceleyeceğiz. Laura Kaye tarafından yazılan Aydınlıkta kitabı 2016-12-08 tarihinde yayınlanmıştır. Aydınlıkta kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup NOVELLA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aydınlıkta hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Laura Kaye tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aydınlıkta Kitabı Tanıtım Bülteni

Laura Kaye tarafından kaleme alınmış Aydınlıkta kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Karanlıkta kalan duyguları bir tek aşk aydınlatır   KARANLIKTA BAŞLAYAN TUTKULAR Caden ile Makenna, karanlık bir asansörde geçen baş döndürücü gecenin ardından doludizgin bir aşka yelken açmıştır. Küçük yaşta trafik kazası geçiren ve bu travmayı atlatamayan Caden, Makenna'yı bir gün kaybedebileceği düşüncesiyle bu ilişkiden korkmaktadır. Diğer taraftan Makenna onu ailesiyle tanıştırmaya karar verir fakat bu Caden'ı rahatlatmaz, aksine yeni endişelerin içine atar.   AŞKIN IŞIĞINI ARARKEN Makenna'nın baba evinde karşılaştığı bazı sorunlar Caden'ı epey zorlar, zira ağabeyinin ve eski sevgilisinin Makenna'yla ilgili başka planları vardır. Endişelerine bir yenisi daha eklenince beynindeki zifiri karanlığa boyun eğen Caden, Makenna'yı terk eder ve iyice dibe vurur. Caden artık içine düştüğü bataklıktan çıkmak, kendine güvenini yeniden kazanmak ve Makenna'nın ona sunduğu tutkulu aşka kavuşmak zorundadır. Caden ve Makenna eski ateşli günlerine dönüp bu karanlıktan çıkabilecek, sonsuz bir aşk vaat eden aydınlığa ulaşmayı başarabilecek midir?


Aydınlıkta Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aydınlıkta


Aydınlıkta Kitabı İndirme Linkleri


Aydınlıkta Pdf İndirme Linkleri

Aydınlıkta Yandex Disk Pdf İndir

Aydınlıkta Google Drive Pdf İndir


Aydınlıkta Epub İndirme Linkleri

Aydınlıkta Yandex Disk Ebup İndir

Aydınlıkta Google Drive Epub İndir


Aydınlıkta Mobi İndirme Linkleri


Aydınlıkta Yandex Disk Mobi İndir

Aydınlıkta Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aydınlıkta Etiketleri

Aydınlıkta kitabı hakkında genel bilgiler, Aydınlıkta kitabının yazarı kimdir, Aydınlıkta kitabının özeti, Aydınlıkta pdf indirme linki, Aydınlıkta epub indirme linki, Aydınlıkta mobi indirme linki, Aydınlıkta kitabını indir, Aydınlıkta kitabı tanıtım bülteni, Aydınlıkta arka kapak yazısı, Aydınlıkta kitabı kaç sayfa, Aydınlıkta hangi yayınevi tarafından basıldı, Aydınlıkta kitabının türü nedir, Aydınlıkta kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information