-->

Aşktandır Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aşktandır Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aşktandır kitabını inceleyeceğiz. Murat Çeri tarafından yazılan Aşktandır kitabı 2011-12-19 tarihinde yayınlanmıştır. Aşktandır kitabı İnceleme türünde yayınlanmış olup EŞİK YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aşktandır hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Murat Çeri tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aşktandır Kitabı Tanıtım Bülteni

Murat Çeri tarafından kaleme alınmış Aşktandır kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Murat Çeri, Fuzûlî'den Yunus Emre'ye, Seyh Gâlip'ten Ziya Pasa'ya sairlerin esliginde ask ikliminde bir gezintiye çıkarıyor bizi. Ask bir gönül isidir. Âsık da gönül isçisidir. Askını bir sanatçı gibi inci tanesi misali isler gönlüne. Bu gönül isini Murat Çeri de kelimelerle dokumus. Kalbi Askla atan bir insanın; Allah'a, Resulullah'a, insanlara, tabiata dair hislerine sahitlik ediyoruz. Murat Çeri anlatılması en zor ve imkânsız bir konuyu, askı kelimelere dökmeyi basarıyor ve bu iste gayet de basarılı oluyor.


Aşktandır Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aşktandır


Aşktandır Kitabı İndirme Linkleri


Aşktandır Pdf İndirme Linkleri

Aşktandır Yandex Disk Pdf İndir

Aşktandır Google Drive Pdf İndir


Aşktandır Epub İndirme Linkleri

Aşktandır Yandex Disk Ebup İndir

Aşktandır Google Drive Epub İndir


Aşktandır Mobi İndirme Linkleri


Aşktandır Yandex Disk Mobi İndir

Aşktandır Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aşktandır Etiketleri

Aşktandır kitabı hakkında genel bilgiler, Aşktandır kitabının yazarı kimdir, Aşktandır kitabının özeti, Aşktandır pdf indirme linki, Aşktandır epub indirme linki, Aşktandır mobi indirme linki, Aşktandır kitabını indir, Aşktandır kitabı tanıtım bülteni, Aşktandır arka kapak yazısı, Aşktandır kitabı kaç sayfa, Aşktandır hangi yayınevi tarafından basıldı, Aşktandır kitabının türü nedir, Aşktandır kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information