-->

Asabiyeci Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Asabiyeci Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Asabiyeci kitabını inceleyeceğiz. Machado de Assis tarafından yazılan Asabiyeci kitabı 2016-02-04 tarihinde yayınlanmıştır. Asabiyeci kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup ENCORE yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Asabiyeci hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Machado de Assis tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Asabiyeci Kitabı Tanıtım Bülteni

Machado de Assis tarafından kaleme alınmış Asabiyeci kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Bugüne kadar delilik, aklıselim okyanusunda küçük bir ada olarak düşünüldü. Ama ben artık onun hiç de bir ada değil, koskoca bir kıta olduğundan şüpheleniyorum." Başarılı bir tıp adamı Simao Bacamarte prestijli kariyerini feda ederek eve döner ve kendini yeni gelişmekte olan psikolojiye adar. Kendini ve doğduğu kenti taçlandırmak için Brezilya'daki ilk psikiyatri merkezini açar, fakat çok geçmeden delilik imarelerini komşularında görmeye başlar… Karanlık bir mizah ve şiirsel bir dille, ASABİYECİ okuru kimin gerçekten deli olduğuna dair kafa yormaya iter.


Asabiyeci Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Asabiyeci


Asabiyeci Kitabı İndirme Linkleri


Asabiyeci Pdf İndirme Linkleri

Asabiyeci Yandex Disk Pdf İndir

Asabiyeci Google Drive Pdf İndir


Asabiyeci Epub İndirme Linkleri

Asabiyeci Yandex Disk Ebup İndir

Asabiyeci Google Drive Epub İndir


Asabiyeci Mobi İndirme Linkleri


Asabiyeci Yandex Disk Mobi İndir

Asabiyeci Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Asabiyeci Etiketleri

Asabiyeci kitabı hakkında genel bilgiler, Asabiyeci kitabının yazarı kimdir, Asabiyeci kitabının özeti, Asabiyeci pdf indirme linki, Asabiyeci epub indirme linki, Asabiyeci mobi indirme linki, Asabiyeci kitabını indir, Asabiyeci kitabı tanıtım bülteni, Asabiyeci arka kapak yazısı, Asabiyeci kitabı kaç sayfa, Asabiyeci hangi yayınevi tarafından basıldı, Asabiyeci kitabının türü nedir, Asabiyeci kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information