-->

Alfred Kropp’un Olağanüstü Maceraları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları kitabını inceleyeceğiz. Rick Yancey tarafından yazılan Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları kitabı 2017-07-18 tarihinde yayınlanmıştır. Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Rick Yancey tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları Kitabı Tanıtım Bülteni

Rick Yancey tarafından kaleme alınmış Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

KADİM BİR KILICI ÇALMAK KOLAYDIR, ONU KORUMAKSA İMKÂNSIZ…     Alfred Kropp öğrencilik hayatına katlanmaya çalışan, sıradan bir yaşam süren sıradan bir çocuktur. Ama bir gün Kral Arthur'un efsanevi kılıcını çalma planına dahil olur, kılıcı yanlış ellere teslim etmesiyle de hayatı karışır.    Kadim bir şövalye tarikatına yardım etmeye başlayınca kendini gizemli bir uluslararası organizasyonun casusları arasında, hızlı arabalardan ve motosikletli haydutlardan kaçarken bulan Alfred, bin yıllık gizemi çözmeye çalışır. Her ne kadar kahramanlıktan uzak olsa da, insanlığın en güçlü silahı Excalibur'u yeniden ele geçirmeli ve büyük bir yıkımla karşı karşıya kalan dünyayı kurtarmalıdır…     "Hiç bitmeyen aksiyonuyla heyecan verici bir macera. Mükemmel!" Rick Riordan    "Tıpkı Rowling gibi Yancey de bir gençlik romanında ağır konuları mizahla ustaca harmanlamış. Koca kafalı bir eziğin korkunç eğlenceli hikâyesi."  Publishers Weekly    "İşin içinde çılgın araba kovalamacaları, helikopterler, güzel bir kız ve fazlaca macera varsa hikâyenin nefes kesmesi kaçınılmazdır. Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları aksiyon filmlerini aratmayacak."  Children's Literature     "İçgüdüleriyle hareket eden çekingen bir gencin hem komik hem de dokunaklı öyküsünü anlatan bu unutulmaz hikâye o kadar büyüleyici bir okuma deneyimi sunuyor ki bitirdikten sonra bile soluğunuzu tutmaya devam edeceksiniz."  The New York Times çoksatan yazarı Ridley Pearson 


Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları


Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları Kitabı İndirme Linkleri


Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları Pdf İndirme Linkleri

Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları Yandex Disk Pdf İndir

Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları Google Drive Pdf İndir


Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları Epub İndirme Linkleri

Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları Yandex Disk Ebup İndir

Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları Google Drive Epub İndir


Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları Mobi İndirme Linkleri


Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları Yandex Disk Mobi İndir

Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları Etiketleri

Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları kitabı hakkında genel bilgiler, Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları kitabının yazarı kimdir, Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları kitabının özeti, Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları pdf indirme linki, Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları epub indirme linki, Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları mobi indirme linki, Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları kitabını indir, Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları kitabı tanıtım bülteni, Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları arka kapak yazısı, Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları kitabı kaç sayfa, Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları hangi yayınevi tarafından basıldı, Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları kitabının türü nedir, Alfred Kropp'un Olağanüstü Maceraları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information