-->

Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir kitabını inceleyeceğiz. Vincenzo Beretta tarafından yazılan Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir kitabı 2017-10-14 tarihinde yayınlanmıştır. Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir kitabı Çizgi Roman türünde yayınlanmış olup ÖZER SAHAF yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Vincenzo Beretta tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir Kitabı Tanıtım Bülteni

Vincenzo Beretta tarafından kaleme alınmış Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

ELAN'IN SOYU : SUÇLAR VE BÜYÜLER (No 11; Yazar: Federico Memola; Çizer: Esposito Kardeşler) Zona-X serimize yeni karakterler katılıyor: Elan'ın Soyu… İrlanda'nın sakin bir şehrinde, gözlerden uzak bir şantiyede esrarengiz şeyler oluyor. Bu dünyaya ait olmayan garip ve karanlık bazı güçler, tehdit edici ve görünmez bir halde olsalar da modern bir gökdelenin iskeletinde yoğunlaşıyorlar. Derken olaylar karışıyor ve iki masum işçi, her türlü hayalin ötesinde bir maceraya sürükleniyorlar.   ZAMANSIZ ŞEHİR (No 11; Yazar: Vincenzo Beretta; Çizer: Fabrizio Russo) Hiyerarşik bir düzende, şehirde yaşayan herkesin, görevlerinin ve haklarının sadece ait oldukları sınıfa göre verildiği bir yer düşünün. Aslında yaşlı dünyamızın geçmişinde böyle pek çok örneğe ve oralarda yaşanmış nice keder verici sonuçlara rastlanmıştır. Demek istediğim şey burada sizlere anlatacağımız şey, eski günlerin geleceğe yansımış bir görüntüsü sadece… Sadece Zona-X sayfalarında okuyabileceğiniz iki inanılmaz hikâye daha sizleri bekliyor…


Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir


Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir Kitabı İndirme Linkleri


Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir Pdf İndirme Linkleri

Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir Yandex Disk Pdf İndir

Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir Google Drive Pdf İndir


Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir Epub İndirme Linkleri

Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir Yandex Disk Ebup İndir

Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir Google Drive Epub İndir


Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir Mobi İndirme Linkleri


Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir Yandex Disk Mobi İndir

Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir Etiketleri

Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir kitabı hakkında genel bilgiler, Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir kitabının yazarı kimdir, Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir kitabının özeti, Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir pdf indirme linki, Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir epub indirme linki, Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir mobi indirme linki, Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir kitabını indir, Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir kitabı tanıtım bülteni, Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir arka kapak yazısı, Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir kitabı kaç sayfa, Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir hangi yayınevi tarafından basıldı, Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir kitabının türü nedir, Zonax X 7 / Elan'ın Soyu: Suçlar ve Büyüler - Zamansız Şehir kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information