-->

Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı kitabını inceleyeceğiz. Federico Memola tarafından yazılan Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı kitabı 2016-10-27 tarihinde yayınlanmıştır. Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı kitabı Çizgi Roman türünde yayınlanmış olup ÖZER SAHAF yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Federico Memola tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı Kitabı Tanıtım Bülteni

Federico Memola tarafından kaleme alınmış Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

BÜYÜ DEVRİYESİ : ÖLÜME ON SANİYE (No 10; Yazar: Federico Memola; Çizer: Gino Vercelli) 1980'ler… Dünyanın en iyi gizlenmiş, en inanılmaz olayların yaşandığı üssünde çok garip gelişmeler oluyor. Belki de yüzyıllara uzanan var oluşu boyunca ilk defa Kara Adamların eline düşmüş durumdaki Başkayer'de inanılmaz deneyler ve çılgın bir proje hüküm sürüyor: BÜYÜ DEVRİYESİ … İyi ama bütün bunların, kendini İngiltere'nin küçük bir kasabasında bulan ve geçmişini hatırlayamaması bir yana sahip olduğu güçleri herkesten gizlemek zorunda olan Ian McDowell adlı delikanlıyla nasıl bir ilgisi olabilir?   ZAMAN SARKACI (No 10; Yazar: Pierfrancesco Prosperi; Çizer: Stefano Babini) Bir an önce zengin olma isteğiyle yanıp duran Nick Delaney, aslında küçük, sıradan ve beş parasız bir kumarbazdan başka bir şey değildi. Ta ki bir gün adının Gaspar olduğunu ve gelecekten geldiğini söyleyen garip bir adamla karşılaşana dek. Gaspar belirli bir süreliğine bir zaman makinesi vererek onıu dünyanın en zengin adamı yapacağını söyler, ama karşılığında basit bir antlaşma isteği vardır.


Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı


Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı Kitabı İndirme Linkleri


Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı Pdf İndirme Linkleri

Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı Yandex Disk Pdf İndir

Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı Google Drive Pdf İndir


Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı Epub İndirme Linkleri

Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı Yandex Disk Ebup İndir

Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı Google Drive Epub İndir


Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı Mobi İndirme Linkleri


Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı Yandex Disk Mobi İndir

Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı Etiketleri

Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı kitabı hakkında genel bilgiler, Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı kitabının yazarı kimdir, Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı kitabının özeti, Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı pdf indirme linki, Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı epub indirme linki, Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı mobi indirme linki, Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı kitabını indir, Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı kitabı tanıtım bülteni, Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı arka kapak yazısı, Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı kitabı kaç sayfa, Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı hangi yayınevi tarafından basıldı, Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı kitabının türü nedir, Zona X 6 - Büyü Devriyesi - Ölüme On Saniye - Zaman Sarkacı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information