-->

Zamansız Mekanlar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Zamansız Mekanlar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Zamansız Mekanlar kitabını inceleyeceğiz. tarafından yazılan Zamansız Mekanlar kitabı 2011-06-08 tarihinde yayınlanmıştır. Zamansız Mekanlar kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup TB YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Zamansız Mekanlar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Zamansız Mekanlar Kitabı Tanıtım Bülteni

tarafından kaleme alınmış Zamansız Mekanlar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Baktıklarımız ama göremediklerimiz, gördüklerimiz ama gerçek olmayanlar. İnsan aklının karanlık sırlarının keşfedilmemiş derinliklerinde yolunu bulmak için çırpınan insanların ROMANI 1127 numaralı odanın orta yerinde, sis bulutunun içinde zeminde bir takım görüntüler oluşmaya başladı. Sis kümesi zeminde oluşan görüntülerin merkezine doğru dönmeye, belli belirsiz bir hortum şekli almaya başladı. Odanın içinde oluşan girdap usul usul hızlandı. Son geçişe sadece bir adım kalmıştı. Yıllardır edindiği bilgi birikimini el yazısı bir kitapta topladı. O kitabın içi büyüyle, gizli bilimlerin öğretileriyle doluydu. Zaman ve mekân içinde çok önemli bir güce hükmetmeyi öğrenmişti artık. Aklın Karanlık Sırları'nı kullanarak olağanüstü bir başka şeyi daha gerçekleştirdi… Yazarlığı artık bir başka boyuttaydı. O, bir tanrı rolündeydi artık.


Zamansız Mekanlar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Zamansız Mekanlar


Zamansız Mekanlar Kitabı İndirme Linkleri


Zamansız Mekanlar Pdf İndirme Linkleri

Zamansız Mekanlar Yandex Disk Pdf İndir

Zamansız Mekanlar Google Drive Pdf İndir


Zamansız Mekanlar Epub İndirme Linkleri

Zamansız Mekanlar Yandex Disk Ebup İndir

Zamansız Mekanlar Google Drive Epub İndir


Zamansız Mekanlar Mobi İndirme Linkleri


Zamansız Mekanlar Yandex Disk Mobi İndir

Zamansız Mekanlar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Zamansız Mekanlar Etiketleri

Zamansız Mekanlar kitabı hakkında genel bilgiler, Zamansız Mekanlar kitabının yazarı kimdir, Zamansız Mekanlar kitabının özeti, Zamansız Mekanlar pdf indirme linki, Zamansız Mekanlar epub indirme linki, Zamansız Mekanlar mobi indirme linki, Zamansız Mekanlar kitabını indir, Zamansız Mekanlar kitabı tanıtım bülteni, Zamansız Mekanlar arka kapak yazısı, Zamansız Mekanlar kitabı kaç sayfa, Zamansız Mekanlar hangi yayınevi tarafından basıldı, Zamansız Mekanlar kitabının türü nedir, Zamansız Mekanlar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information