-->

Zamanımızın Bir Kahramanı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Zamanımızın Bir Kahramanı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Zamanımızın Bir Kahramanı kitabını inceleyeceğiz. Mihail Yuryeviç Lermontov tarafından yazılan Zamanımızın Bir Kahramanı kitabı 2018-08-17 tarihinde yayınlanmıştır. Zamanımızın Bir Kahramanı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup İTHAKİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Zamanımızın Bir Kahramanı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mihail Yuryeviç Lermontov tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Zamanımızın Bir Kahramanı Kitabı Tanıtım Bülteni

Mihail Yuryeviç Lermontov tarafından kaleme alınmış Zamanımızın Bir Kahramanı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Hızlı akan ve güçlü kurgusuyla okuru kendine bağlamayı başaran bir başyapıt." -Vladimir Nabokov   Rus edebiyatının hem ilk psikolojik hem de ilk büyük romanı olan Zamanımızın Bir Kahramanı çağımızın başyapıtlarından. Yirmi yedi yaşında, bir düelloda yaşamını yitiren ve çağının önde gelen şairlerinden olan Lermontov'un Dostoyevski ve Tolstoy gibi ustaları da etkileyen eseri yalnızca Rusya'nın en büyük antikahramanlarından biri değil ayrıca edebiyat tarihinin de en önemli Byronik kahramanlarından biri olan subay Peçorin'in maceralarını anlatıyor.   "Zamanımızın Bir Kahramanı, merhametli beylerim benim, kesinlikle bir portredir, ancak tek bir insanın portresi değil: Bu, bizim, gelişiminin zirvesindeki bütün kuşağımızın kusurlarından imal edilmiş bir portredir. Şimdi bana tekrar, bir insanın böyle fena olamayacağını söyleyeceksiniz; ben de size diyeceğim ki, bütün trajik ve romantik canilerin var olabileceğine inanıyorsunuz da, Peçorin'in gerçek olduğuna mı inanmıyorsunuz? Çok daha korkunç ve çirkin birilerinin zihninden çıkmış olanlara hayrandınız da, kendisi de birinin zihninden çıkmış bu karakter niye merhametinizi kazanmıyor? Onda sizin arzu ettiğinizden daha çok hakikat olduğundan mı yoksa?"


Zamanımızın Bir Kahramanı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Zamanımızın Bir Kahramanı


Zamanımızın Bir Kahramanı Kitabı İndirme Linkleri


Zamanımızın Bir Kahramanı Pdf İndirme Linkleri

Zamanımızın Bir Kahramanı Yandex Disk Pdf İndir

Zamanımızın Bir Kahramanı Google Drive Pdf İndir


Zamanımızın Bir Kahramanı Epub İndirme Linkleri

Zamanımızın Bir Kahramanı Yandex Disk Ebup İndir

Zamanımızın Bir Kahramanı Google Drive Epub İndir


Zamanımızın Bir Kahramanı Mobi İndirme Linkleri


Zamanımızın Bir Kahramanı Yandex Disk Mobi İndir

Zamanımızın Bir Kahramanı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Zamanımızın Bir Kahramanı Etiketleri

Zamanımızın Bir Kahramanı kitabı hakkında genel bilgiler, Zamanımızın Bir Kahramanı kitabının yazarı kimdir, Zamanımızın Bir Kahramanı kitabının özeti, Zamanımızın Bir Kahramanı pdf indirme linki, Zamanımızın Bir Kahramanı epub indirme linki, Zamanımızın Bir Kahramanı mobi indirme linki, Zamanımızın Bir Kahramanı kitabını indir, Zamanımızın Bir Kahramanı kitabı tanıtım bülteni, Zamanımızın Bir Kahramanı arka kapak yazısı, Zamanımızın Bir Kahramanı kitabı kaç sayfa, Zamanımızın Bir Kahramanı hangi yayınevi tarafından basıldı, Zamanımızın Bir Kahramanı kitabının türü nedir, Zamanımızın Bir Kahramanı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information