-->

Yürekte Sıcak Bir Yer Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yürekte Sıcak Bir Yer Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yürekte Sıcak Bir Yer kitabını inceleyeceğiz. Hamdi Özyurt tarafından yazılan Yürekte Sıcak Bir Yer kitabı 2007-12-05 tarihinde yayınlanmıştır. Yürekte Sıcak Bir Yer kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup CHİVİYAZILARI YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yürekte Sıcak Bir Yer hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Hamdi Özyurt tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yürekte Sıcak Bir Yer Kitabı Tanıtım Bülteni

Hamdi Özyurt tarafından kaleme alınmış Yürekte Sıcak Bir Yer kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Bir dağın eteğindeydi köyümüz. Uzaktan, dağa tırmanırken yorulup kalmış koyunlar gibi görünüyordu köyün evleri. Biraz daha yaklaşınca, dağın yamaçlarına tırmanma niyetinde olmayan, sadece korunmak için dibine sokulmuş koyunlara daha çok benzerdi evler. İçinde fakir insanların yaşadığı bu küçük evler, taş ve balçıktan yapılma, derme çatmaydılar. Dereler akardı köyün sağından solundan. Bahar aylarında düzlüklere taşan sular, yaz gelince durulur, yatağındaki taşları yerinden oynatmadan, daha sakin akardı; güz aylarında azalır, kış aylarında ise donardı. Kışlar uzun sürer, insan boyu kadar kar yağardı. Günlerce kapılar açılmaz, komşu bile komşusuna gidemezdi. Öyle soğuk olurdu ki, insanın sesi bile donar, bir çınıltı olarak kalırdı havada. Ama bahar gelip karlara erimeye başlayınca bin bir türlü bitki kaplardı doğayı. Pırıl pırıl otların ve renk renk çiçeklerin keskin, yoğun kokuları insanın aklını başından alırdı. Çiçeğiyle, otuyla, böceğiyle, suyuyla cennetin ikiz kardeşi olurdu köyümüz."


Yürekte Sıcak Bir Yer Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yürekte Sıcak Bir Yer


Yürekte Sıcak Bir Yer Kitabı İndirme Linkleri


Yürekte Sıcak Bir Yer Pdf İndirme Linkleri

Yürekte Sıcak Bir Yer Yandex Disk Pdf İndir

Yürekte Sıcak Bir Yer Google Drive Pdf İndir


Yürekte Sıcak Bir Yer Epub İndirme Linkleri

Yürekte Sıcak Bir Yer Yandex Disk Ebup İndir

Yürekte Sıcak Bir Yer Google Drive Epub İndir


Yürekte Sıcak Bir Yer Mobi İndirme Linkleri


Yürekte Sıcak Bir Yer Yandex Disk Mobi İndir

Yürekte Sıcak Bir Yer Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yürekte Sıcak Bir Yer Etiketleri

Yürekte Sıcak Bir Yer kitabı hakkında genel bilgiler, Yürekte Sıcak Bir Yer kitabının yazarı kimdir, Yürekte Sıcak Bir Yer kitabının özeti, Yürekte Sıcak Bir Yer pdf indirme linki, Yürekte Sıcak Bir Yer epub indirme linki, Yürekte Sıcak Bir Yer mobi indirme linki, Yürekte Sıcak Bir Yer kitabını indir, Yürekte Sıcak Bir Yer kitabı tanıtım bülteni, Yürekte Sıcak Bir Yer arka kapak yazısı, Yürekte Sıcak Bir Yer kitabı kaç sayfa, Yürekte Sıcak Bir Yer hangi yayınevi tarafından basıldı, Yürekte Sıcak Bir Yer kitabının türü nedir, Yürekte Sıcak Bir Yer kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information