-->

Yükşehir Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yükşehir Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yükşehir kitabını inceleyeceğiz. Özgür Çakır tarafından yazılan Yükşehir kitabı 2016-06-07 tarihinde yayınlanmıştır. Yükşehir kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup SEL YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yükşehir hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Özgür Çakır tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yükşehir Kitabı Tanıtım Bülteni

Özgür Çakır tarafından kaleme alınmış Yükşehir kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Özgür Çakır, ilk öykü kitabı Yükşehir'de varolma çabasını, inancı, her türlü zorluğa rağmen hayatı anlamlı kılma inadını yalın bir dille ifade ederken, gündelik olanın içinde yitip gitmeye yüz tutan ayrıntıları özenle ayıklayıp karşımıza çıkarıyor. Politik çalkantılar, ekonomik krizler ve işsizlikle sarmalanmış hayatların, enkaza dönüşmüş mekânların etrafında dolanırken insanın koşullara adapte olma gücünü ve üretkenliğini yer yer mizahi bir dille ortaya koyuyor. Kadıköy'den isimsiz kasabalara, kır çiçeklerinden yosunlara, derbeder birahanelerden terk edilmiş parklara uzanan öyküler…


Yükşehir Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yükşehir


Yükşehir Kitabı İndirme Linkleri


Yükşehir Pdf İndirme Linkleri

Yükşehir Yandex Disk Pdf İndir

Yükşehir Google Drive Pdf İndir


Yükşehir Epub İndirme Linkleri

Yükşehir Yandex Disk Ebup İndir

Yükşehir Google Drive Epub İndir


Yükşehir Mobi İndirme Linkleri


Yükşehir Yandex Disk Mobi İndir

Yükşehir Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yükşehir Etiketleri

Yükşehir kitabı hakkında genel bilgiler, Yükşehir kitabının yazarı kimdir, Yükşehir kitabının özeti, Yükşehir pdf indirme linki, Yükşehir epub indirme linki, Yükşehir mobi indirme linki, Yükşehir kitabını indir, Yükşehir kitabı tanıtım bülteni, Yükşehir arka kapak yazısı, Yükşehir kitabı kaç sayfa, Yükşehir hangi yayınevi tarafından basıldı, Yükşehir kitabının türü nedir, Yükşehir kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information