-->

Yolumun Kesiştiği Ünlüler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yolumun Kesiştiği Ünlüler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yolumun Kesiştiği Ünlüler kitabını inceleyeceğiz. Prof. Dr. Erol Manisalı tarafından yazılan Yolumun Kesiştiği Ünlüler kitabı 2018-03-19 tarihinde yayınlanmıştır. 120 sayfa olarak yayınlanan Yolumun Kesiştiği Ünlüler kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup KIRMIZI KEDİ YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yolumun Kesiştiği Ünlüler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Prof. Dr. Erol Manisalı tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yolumun Kesiştiği Ünlüler Kitabı Tanıtım Bülteni

Prof. Dr. Erol Manisalı tarafından kaleme alınmış Yolumun Kesiştiği Ünlüler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Prof. Dr. Erol Manisalı akademik çalışmaları sırasında ve yazarlık yaşamı boyunca tanıştığı yerli-yabancı ünlü simalarla ilgili anılarını paylaşıyor. Siyasetçiler, sanatçılar, bilim insanları, işadamları, Manisalı'nın gözlem gücünün süzgecinden geçerek, Türkiye'nin yakın tarihinde bıraktıkları izlerle yer alıyorlar Yolumun Kesiştiği Ünlüler'de. Bülent Ecevit'ten Kirk Douglas'a, Süleyman Demirel'den Vehbi Koç ve Sakıp Sabancı'ya, Turgut Özal'dan Attila İlhan'a, Mümtaz Soysal'dan İlhan Selçuk'a, General Franco'dan Zekeriya Öz'e açılan yelpazede pek çok ismin adeta resmi geçit yaptığı elinizdeki kitap, hem bir anılar demeti, hem de yakın dönem siyaset notları niteliği taşıyor. Yolumun Kesiştiği Ünlüler, Avrupa Birliği'yle ilişkileri, Kıbrıs sorununu,  Ergenekon operasyonlarını, din sömürüsü ve darbeleri, Erol Manisalı'nın ilk kez dile getirdiği gerçekler ve yaşanmışlıklar temelinde yeniden yorumluyor.   "Yolumun kesiştiği ünlü kişiler ile olaylar arasındaki bağlar bazen üzücü bazen de trajikomik özellikler içeriyor. Bunları kamuoyuna aktarmadığım takdirde, ortaya çıkmaları mümkün olmayacaktı. Sadece benim hafızamda saklı kalmalarını istemedim."


Yolumun Kesiştiği Ünlüler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yolumun Kesiştiği Ünlüler


Yolumun Kesiştiği Ünlüler Kitabı İndirme Linkleri


Yolumun Kesiştiği Ünlüler Pdf İndirme Linkleri

Yolumun Kesiştiği Ünlüler Yandex Disk Pdf İndir

Yolumun Kesiştiği Ünlüler Google Drive Pdf İndir


Yolumun Kesiştiği Ünlüler Epub İndirme Linkleri

Yolumun Kesiştiği Ünlüler Yandex Disk Ebup İndir

Yolumun Kesiştiği Ünlüler Google Drive Epub İndir


Yolumun Kesiştiği Ünlüler Mobi İndirme Linkleri


Yolumun Kesiştiği Ünlüler Yandex Disk Mobi İndir

Yolumun Kesiştiği Ünlüler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yolumun Kesiştiği Ünlüler Etiketleri

Yolumun Kesiştiği Ünlüler kitabı hakkında genel bilgiler, Yolumun Kesiştiği Ünlüler kitabının yazarı kimdir, Yolumun Kesiştiği Ünlüler kitabının özeti, Yolumun Kesiştiği Ünlüler pdf indirme linki, Yolumun Kesiştiği Ünlüler epub indirme linki, Yolumun Kesiştiği Ünlüler mobi indirme linki, Yolumun Kesiştiği Ünlüler kitabını indir, Yolumun Kesiştiği Ünlüler kitabı tanıtım bülteni, Yolumun Kesiştiği Ünlüler arka kapak yazısı, Yolumun Kesiştiği Ünlüler kitabı kaç sayfa, Yolumun Kesiştiği Ünlüler hangi yayınevi tarafından basıldı, Yolumun Kesiştiği Ünlüler kitabının türü nedir, Yolumun Kesiştiği Ünlüler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information