-->

Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) kitabını inceleyeceğiz. Roshani Chokshi tarafından yazılan Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) kitabı 2017-04-21 tarihinde yayınlanmıştır. Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) kitabı Bilimkurgu-Fantazya türünde yayınlanmış olup YABANCI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Roshani Chokshi tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) Kitabı Tanıtım Bülteni

Roshani Chokshi tarafından kaleme alınmış Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kader ve kısmet. Güç ve tutku. Yıldızlar geleceğinizde yıkımdan başka bir şey olmadığını söylüyorsa, bir krallığı nasıl yönetirsiniz?   Maya lanetliydi. Ölüm ve yıkım getireceğini öngören bir yıldız haritasına sahip olduğundan, babasının krallığı ondan nefret ediyor ve korkuyordu. Kitapların arasına gömülüp kaybolmak isterken, Maya'nın babası olan Raca, krallığa karşı ayaklanmaları bastırmak için kızını evlendirmeye karar vermişti. Çok geçmeden Maya, Akaran'ın kraliçesi ve Amar'ın eşi oldu. Kendini içinde bulduğu iki role de hazırlıklı değildi: Akaran'ın kraliçesi olarak gücünü ve kendi sesini, Amar'ın eşi olarak ise şefkat, koruma ve tutku buldu. Fakat Akaran'ın kendi sırları vardı. Binlerce kilitli kapı, camdan bahçeler ve meyve yerine dallarından anıların sarktığı bir ağaç. Çok geçmeden Maya hayatının tehlikede olduğunu anlayacaktı. Fakat Akaran'ın Raca'sı dışında kime güvenebilirdi ki? İnsanların ve Diğerdünya'nın kaderi tehlikedeyken, sevdiklerinin hayatını kurtarmak için, Maya'nın reenkarne hayatlar boyunca süregelmiş kadim bir sırrı çözmesi gerekiyordu.   Yıldızlara Sarılı Kraliçe'ye Övgü New York Times Çoksatanı Amazon'un Ayın En İyi Kitabı Goodreads'in Ayın En İyi Kitabı                                                                      "Zengin bir yaratıcılığı, derin bir mitolojisi ve mükemmel bir dili var. Chokshi dikkat edilmesi gerekilen bir yazar." –Kirkus Reviews "Yıldızlara Sarılı Kraliçe'nin her kelimesi büyüyle yaratılmış. Renkli bir hayal dünyası olan zarifçe yazılmış bu kitap beni daha ilk satırdan büyüledi. Aşk, mitoloji ve inanılmaz bir dünyanın mükemmel bir ziyafeti." –Sarah J. Maas, New York Times Çoksatan Cam Şato serisinin yazarı "Chokshi'nin kalemi insanı esir ediyor ve sayfalar hayata dönüyor. Maya güçlü bir kadın kahraman ve romanda aşkın yanı sıra, aile sevgisine olan vurgu fedakârlık, kendini tanıma ve kendi kaderini yazma üstüne yazılmış bu fanteziyi kurgusal olarak daha da zenginleştiriyor." –Publishers Weekly, starred review "Tek kelimeyle fevkalade. Canlı ve zarif diliyle Roshani Chokshi okurları, yıldız haritaları, reenkarnasyon ve sevgiyle dolu büyülü bir yolculuğa çıkarıyor." –Jodi Meadows, Sonsuz Ruh kitabının yazarı


Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli)


Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) Kitabı İndirme Linkleri


Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) Pdf İndirme Linkleri

Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) Yandex Disk Pdf İndir

Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) Google Drive Pdf İndir


Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) Epub İndirme Linkleri

Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) Yandex Disk Ebup İndir

Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) Google Drive Epub İndir


Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) Mobi İndirme Linkleri


Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) Yandex Disk Mobi İndir

Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) Etiketleri

Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) kitabı hakkında genel bilgiler, Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) kitabının yazarı kimdir, Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) kitabının özeti, Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) pdf indirme linki, Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) epub indirme linki, Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) mobi indirme linki, Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) kitabını indir, Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) kitabı tanıtım bülteni, Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) arka kapak yazısı, Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) kitabı kaç sayfa, Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) hangi yayınevi tarafından basıldı, Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) kitabının türü nedir, Yıldızlara Sarılı Kraliçe (Ciltli) kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information