-->

Yemen Ellerinde Otuz Yıl Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yemen Ellerinde Otuz Yıl Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yemen Ellerinde Otuz Yıl kitabını inceleyeceğiz. tarafından yazılan Yemen Ellerinde Otuz Yıl kitabı 2017-08-14 tarihinde yayınlanmıştır. Yemen Ellerinde Otuz Yıl kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup İŞARET YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yemen Ellerinde Otuz Yıl hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yemen Ellerinde Otuz Yıl Kitabı Tanıtım Bülteni

tarafından kaleme alınmış Yemen Ellerinde Otuz Yıl kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Medine müdafii Fahri Paşa'nın ismi bugün çöllerde hala yaşıyor, hala şerefle, şanla yaşıyor. O günden beri yüzler ve binlerle Bedevi yavrusu da bu ismi almıştır; çölün sessiz, uzak köşelerinde kız çocuklarına bile Fahri ismini koyan Bedeviler gördüm. Bir gün bir Bedevi, hamile zevcesini göstererek, 'Âh' diyordu, 'inşallah yolcumuz erkektir."   Oralarda zaten erkek çocuk makbuldür. Ben Bedevi'nin bu temennisini bu hiss'e hamlettim, gülümseyerek, 'Adam sende' dedim; 'varsın kız olsun ne çıkar, evlat değil mi ?' Bedevi, adeta sinirlenerek gözlerini açtı, 'İyi ama' dedi; 'kız olursa adını 'Fahri' koyamam (ki)… 'Sonra birdenbire doğruldu ve bağırdı: "Yok,yok.. İsterse kız olsun, vallahi gene 'Fahri' koyacağım…"   Bir anekdotunu aktardığımız elinizdeki eser; kaymakamlıktan başlayarak mutasarrıflık, vali muavindiği ve valilik vazifesiyle otuzbeş yıl Yemen'de bulunan ve I. Dünya Savaşı, Mütareke ve Cumhuriyet dönemlerine rastlayan son valiliğinde çok önemli iş ve işlevler gören, Osmanlı'nın son, Cumhuriyet'inse ilk ve tek Yemen valisi Mahmud Nedim Bey'in, Arabistan'da Bir Ömür ismiyle yayımlanan hatıralarından farklı, müstakil ve yeni bir hatıratı olup ilk kez kitaplaşmaktadır.  


Yemen Ellerinde Otuz Yıl Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yemen Ellerinde Otuz Yıl


Yemen Ellerinde Otuz Yıl Kitabı İndirme Linkleri


Yemen Ellerinde Otuz Yıl Pdf İndirme Linkleri

Yemen Ellerinde Otuz Yıl Yandex Disk Pdf İndir

Yemen Ellerinde Otuz Yıl Google Drive Pdf İndir


Yemen Ellerinde Otuz Yıl Epub İndirme Linkleri

Yemen Ellerinde Otuz Yıl Yandex Disk Ebup İndir

Yemen Ellerinde Otuz Yıl Google Drive Epub İndir


Yemen Ellerinde Otuz Yıl Mobi İndirme Linkleri


Yemen Ellerinde Otuz Yıl Yandex Disk Mobi İndir

Yemen Ellerinde Otuz Yıl Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yemen Ellerinde Otuz Yıl Etiketleri

Yemen Ellerinde Otuz Yıl kitabı hakkında genel bilgiler, Yemen Ellerinde Otuz Yıl kitabının yazarı kimdir, Yemen Ellerinde Otuz Yıl kitabının özeti, Yemen Ellerinde Otuz Yıl pdf indirme linki, Yemen Ellerinde Otuz Yıl epub indirme linki, Yemen Ellerinde Otuz Yıl mobi indirme linki, Yemen Ellerinde Otuz Yıl kitabını indir, Yemen Ellerinde Otuz Yıl kitabı tanıtım bülteni, Yemen Ellerinde Otuz Yıl arka kapak yazısı, Yemen Ellerinde Otuz Yıl kitabı kaç sayfa, Yemen Ellerinde Otuz Yıl hangi yayınevi tarafından basıldı, Yemen Ellerinde Otuz Yıl kitabının türü nedir, Yemen Ellerinde Otuz Yıl kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information