-->

Yeleğimin İç Cebi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yeleğimin İç Cebi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yeleğimin İç Cebi kitabını inceleyeceğiz. Emel Altınay Yılmaz tarafından yazılan Yeleğimin İç Cebi kitabı 2019-01-24 tarihinde yayınlanmıştır. Yeleğimin İç Cebi kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup CİNİUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yeleğimin İç Cebi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Emel Altınay Yılmaz tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yeleğimin İç Cebi Kitabı Tanıtım Bülteni

Emel Altınay Yılmaz tarafından kaleme alınmış Yeleğimin İç Cebi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Yol kenarındaki tek camı olan evin önünde duruyor, tahta kapısına dokunuyorum. Yıllar sonra eski bir dost eli tutuyorum sanki. Avucumun içi sıcacık. Kafamı uzatıp içeriye bakıyorum. Boyum kapıyı aşmış. Eskiden koşup yorulduğum bahçe şimdi iki adım görünüyor. Yalnız boyum mu büyüdü? Peki hayallerim, düşlerim?.. Sahi ne oldu benim hayallerime? Küçük bedenimde büyük hayallerim vardı. Ya yaşama sevincim? O da buralarda kalmış olabilir mi? Önce mahallemde geziyor dalgın dalgın gözlerim. Sonra gelip bu beyaz evde kalakalıyor. Derin nefes alıyorum. O sırada karşı dükkânın kapısında bir adam beliriyor. "Buyrun birine mi bakmıştınız?" "Pardon eve bakabilir miyim?" diyorum parmağımla küçük evi göstererek. Adam bir bana bir de eski eve baktıktan sonra anlam veremeyerek, "Tabii," diyor. Hâlâ şüpheli bakışlar atarken elimdeki fotoğraf makinesini gösterip, "Gazeteci misin abla?" diye soruyor…   "Çocuk ve Ben" adlı öyküden


Yeleğimin İç Cebi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yeleğimin İç Cebi


Yeleğimin İç Cebi Kitabı İndirme Linkleri


Yeleğimin İç Cebi Pdf İndirme Linkleri

Yeleğimin İç Cebi Yandex Disk Pdf İndir

Yeleğimin İç Cebi Google Drive Pdf İndir


Yeleğimin İç Cebi Epub İndirme Linkleri

Yeleğimin İç Cebi Yandex Disk Ebup İndir

Yeleğimin İç Cebi Google Drive Epub İndir


Yeleğimin İç Cebi Mobi İndirme Linkleri


Yeleğimin İç Cebi Yandex Disk Mobi İndir

Yeleğimin İç Cebi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yeleğimin İç Cebi Etiketleri

Yeleğimin İç Cebi kitabı hakkında genel bilgiler, Yeleğimin İç Cebi kitabının yazarı kimdir, Yeleğimin İç Cebi kitabının özeti, Yeleğimin İç Cebi pdf indirme linki, Yeleğimin İç Cebi epub indirme linki, Yeleğimin İç Cebi mobi indirme linki, Yeleğimin İç Cebi kitabını indir, Yeleğimin İç Cebi kitabı tanıtım bülteni, Yeleğimin İç Cebi arka kapak yazısı, Yeleğimin İç Cebi kitabı kaç sayfa, Yeleğimin İç Cebi hangi yayınevi tarafından basıldı, Yeleğimin İç Cebi kitabının türü nedir, Yeleğimin İç Cebi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information