-->

Yedi Numaralı radyo Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yedi Numaralı radyo Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yedi Numaralı radyo kitabını inceleyeceğiz. Fatih Küçük tarafından yazılan Yedi Numaralı radyo kitabı 2009-10-06 tarihinde yayınlanmıştır. Yedi Numaralı radyo kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup ARTSHOP YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yedi Numaralı radyo hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Fatih Küçük tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yedi Numaralı radyo Kitabı Tanıtım Bülteni

Fatih Küçük tarafından kaleme alınmış Yedi Numaralı radyo kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Orada, yukarıda. O, çok uzak yerde. Yıldızlar, bulutlarında gerisinde, tanrıyı hayal ettiğimiz yerdeydi. Bulutların arkasında yıldızların asılı durması, onları görmesem de var olduklarını bilmek bana huzur veriyordu. Elbiselerimi çıkartmadan yatağa girdim. Yorganı vücuduma doğru çektiğimde yorgana sinen tenimin kokusu bana yabancı geldi. Tıpkı sesim ve pencereye yansıyan yüzüm gibi. İnsanın kendi sesi kendisine yabancı geliyordu, kokusunu ise alamıyordu. Çoğu zaman içimde olanları, aklımdan geçebilecekleri de bilmiyordum. En çok yabancı olduğum yoksa yine kendim miydim?"


Yedi Numaralı radyo Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yedi Numaralı radyo


Yedi Numaralı radyo Kitabı İndirme Linkleri


Yedi Numaralı radyo Pdf İndirme Linkleri

Yedi Numaralı radyo Yandex Disk Pdf İndir

Yedi Numaralı radyo Google Drive Pdf İndir


Yedi Numaralı radyo Epub İndirme Linkleri

Yedi Numaralı radyo Yandex Disk Ebup İndir

Yedi Numaralı radyo Google Drive Epub İndir


Yedi Numaralı radyo Mobi İndirme Linkleri


Yedi Numaralı radyo Yandex Disk Mobi İndir

Yedi Numaralı radyo Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yedi Numaralı radyo Etiketleri

Yedi Numaralı radyo kitabı hakkında genel bilgiler, Yedi Numaralı radyo kitabının yazarı kimdir, Yedi Numaralı radyo kitabının özeti, Yedi Numaralı radyo pdf indirme linki, Yedi Numaralı radyo epub indirme linki, Yedi Numaralı radyo mobi indirme linki, Yedi Numaralı radyo kitabını indir, Yedi Numaralı radyo kitabı tanıtım bülteni, Yedi Numaralı radyo arka kapak yazısı, Yedi Numaralı radyo kitabı kaç sayfa, Yedi Numaralı radyo hangi yayınevi tarafından basıldı, Yedi Numaralı radyo kitabının türü nedir, Yedi Numaralı radyo kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information