-->

Yazının Şahitliği Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yazının Şahitliği Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yazının Şahitliği kitabını inceleyeceğiz. Mehmet Deveci tarafından yazılan Yazının Şahitliği kitabı 2017-12-01 tarihinde yayınlanmıştır. Yazının Şahitliği kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup BENGİSU YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yazının Şahitliği hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mehmet Deveci tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yazının Şahitliği Kitabı Tanıtım Bülteni

Mehmet Deveci tarafından kaleme alınmış Yazının Şahitliği kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Ve kitap bitmiştir. Usulca kapatır kapağı. Ama hemen bırakamaz elinden. Gözleri arka kapağındadır. "Bitirdin değil mi?" diye bir ibareye takılır gözü. Okumaya devam eder sonra: "Kapağını kapadığın her şey bitti sanıyorsun, değil mi? Tıpkı göz kapaklarını kapatıp görmemeye çalıştığın gibi. Hayır! Asıl okumaya o zaman başlarsın. Yarım kalmış cümleleri, söylenemeyen sözleri… Yazılmamış ama hissettirilmiş duygular yakandan tutmuştur bir kere. Artık kapattığın tüm kapaklar bu okumaları bitiremez. Yarım kalmış bir cümlesindir. Bir ömür karşılaştığın her şeyde bir parça bulursun okuduklarından. Köşede aniden karşına çıkan şemsiyeli bir adam… Ansızın yakalandığın yağmur… Öylesine dinlediğin bir türkü… İzlediğin bir dizi… Yüreğine yüreğine vurur kendini. Çünkü hâlâ okuyorsundur. Hem de yüreğin kekeleye kekeleye…"


Yazının Şahitliği Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yazının Şahitliği


Yazının Şahitliği Kitabı İndirme Linkleri


Yazının Şahitliği Pdf İndirme Linkleri

Yazının Şahitliği Yandex Disk Pdf İndir

Yazının Şahitliği Google Drive Pdf İndir


Yazının Şahitliği Epub İndirme Linkleri

Yazının Şahitliği Yandex Disk Ebup İndir

Yazının Şahitliği Google Drive Epub İndir


Yazının Şahitliği Mobi İndirme Linkleri


Yazının Şahitliği Yandex Disk Mobi İndir

Yazının Şahitliği Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yazının Şahitliği Etiketleri

Yazının Şahitliği kitabı hakkında genel bilgiler, Yazının Şahitliği kitabının yazarı kimdir, Yazının Şahitliği kitabının özeti, Yazının Şahitliği pdf indirme linki, Yazının Şahitliği epub indirme linki, Yazının Şahitliği mobi indirme linki, Yazının Şahitliği kitabını indir, Yazının Şahitliği kitabı tanıtım bülteni, Yazının Şahitliği arka kapak yazısı, Yazının Şahitliği kitabı kaç sayfa, Yazının Şahitliği hangi yayınevi tarafından basıldı, Yazının Şahitliği kitabının türü nedir, Yazının Şahitliği kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information