-->

Yaz Yalanları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yaz Yalanları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yaz Yalanları kitabını inceleyeceğiz. Bernhard Schlink tarafından yazılan Yaz Yalanları kitabı 2012-06-07 tarihinde yayınlanmıştır. Yaz Yalanları kitabı Hikaye (çeviri) türünde yayınlanmış olup DOĞAN KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yaz Yalanları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Bernhard Schlink tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yaz Yalanları Kitabı Tanıtım Bülteni

Bernhard Schlink tarafından kaleme alınmış Yaz Yalanları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Parası ancak o kadarına yettiği için çıktığı mevsim sonu tatilinde "hayatının kadını" ile tanşan bir adam. Bir yaz tatilinde, yedi yıldır birlikte olduğu kadını –neden olduğunu pek de bilmeden– aldatan başka bir adam. "Aile huzuru"nu korumak için, kendisinden daha ünlü ve başarılı olan eşinin dünyayla bağlantısını kesen bir yazar. Uzun bir uçak yolculuğunda hiç tanımadığı yol arkadaşının anlattığı inanılmaz hikâyeyi dinleyen bir yolcu. Ölüm yardımı alarak dünyadan ayrılmaya karar veren kanserli bir ihtiyar. Babasını –artık– iyice tanımak isteyen ve onunla birlikte geçirdiği tatilde hiç bilmediği aile sırlarını öğrenen bir oğul. Kalabalık ailesiyle çıktığı tatilde geçmişini sorgulayan bir büyükanne. Bernhard Schlink, gerçeklik algısından geçmişin izlerine, günlük yalanlardan aile sırlarına kadar pek çok insani sorundan hareketle, yalan nedir, "gerçek" söylenenler midir, yoksa yaşananlar mı gibi hayati sorular soruyor ve –modern bir yazardan bekleneceği gibi– cevapları okura bırakıyor.


Yaz Yalanları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yaz Yalanları


Yaz Yalanları Kitabı İndirme Linkleri


Yaz Yalanları Pdf İndirme Linkleri

Yaz Yalanları Yandex Disk Pdf İndir

Yaz Yalanları Google Drive Pdf İndir


Yaz Yalanları Epub İndirme Linkleri

Yaz Yalanları Yandex Disk Ebup İndir

Yaz Yalanları Google Drive Epub İndir


Yaz Yalanları Mobi İndirme Linkleri


Yaz Yalanları Yandex Disk Mobi İndir

Yaz Yalanları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yaz Yalanları Etiketleri

Yaz Yalanları kitabı hakkında genel bilgiler, Yaz Yalanları kitabının yazarı kimdir, Yaz Yalanları kitabının özeti, Yaz Yalanları pdf indirme linki, Yaz Yalanları epub indirme linki, Yaz Yalanları mobi indirme linki, Yaz Yalanları kitabını indir, Yaz Yalanları kitabı tanıtım bülteni, Yaz Yalanları arka kapak yazısı, Yaz Yalanları kitabı kaç sayfa, Yaz Yalanları hangi yayınevi tarafından basıldı, Yaz Yalanları kitabının türü nedir, Yaz Yalanları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information