-->

Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi kitabını inceleyeceğiz. Ahmet İnam tarafından yazılan Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi kitabı 2009-07-06 tarihinde yayınlanmıştır. Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup SAY YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ahmet İnam tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi Kitabı Tanıtım Bülteni

Ahmet İnam tarafından kaleme alınmış Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Altmış yaşıma gelmek üzereyim, "Ne oldu yaşamımın temel sorusu?" diye kendime bir soru sorduğumda, şu günlerde böyle bir soruya verdiğim yanıt: "Nasıl yaşayacağım bilgimle?" sorusu oluyor. Belki de, temel sorumun ne olduğu sorusu, temel sorumdur, kim bilir? Çağım insanının en ağır sorusu da bilgisiyle nasıl yaşayacağı sorusu olsa gerek. Bilgi çağı diyor da bilgiyi bilmiyor, hadi bilgiyi bildi diyelim, onunla yaşamayı bilmiyor. Yaşamla bilgi arasındaki uçurum gittikçe büyüyor. Bu kitaptaki yazılar akademik yaşamdaki bilgi-yaşam ilişkisini sorgulayan denemelerden oluşuyor. Bir mühendis felsefeci olarak, mühendislik yaşam ilişkisine şöyle bir değinip, felsefenin ülkemdeki serüveni üstüne imalarda bulunduğum bu yazılar, Anadolu topraklarından çağımın bilgisine atılan çığlıklar olarak anlaşılmalı. Elbette uslu çığlıklar. Kültürümüzün köklerine doğru çıkılacak yolculuklar için açılabilecek yeni yolların ıssızlığında yankılanan sessiz çığlıklar. Duyacak olanlar bulunur umuduyla yazılmışlardır. Yazılacaklardır. Bu topraklardan dünyaya yazıp, bilgi okyanusuna bıraktığım şişe içindeki notlardan biridir bu kitap. Ahmet İnam


Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi


Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi Kitabı İndirme Linkleri


Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi Pdf İndirme Linkleri

Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi Yandex Disk Pdf İndir

Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi Google Drive Pdf İndir


Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi Epub İndirme Linkleri

Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi Yandex Disk Ebup İndir

Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi Google Drive Epub İndir


Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi Mobi İndirme Linkleri


Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi Yandex Disk Mobi İndir

Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi Etiketleri

Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi kitabı hakkında genel bilgiler, Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi kitabının yazarı kimdir, Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi kitabının özeti, Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi pdf indirme linki, Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi epub indirme linki, Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi mobi indirme linki, Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi kitabını indir, Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi kitabı tanıtım bülteni, Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi arka kapak yazısı, Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi kitabı kaç sayfa, Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi hangi yayınevi tarafından basıldı, Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi kitabının türü nedir, Yaşamla Yoğrulmuş Bilgi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information