-->

Yarına Dokunmak Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yarına Dokunmak Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yarına Dokunmak kitabını inceleyeceğiz. Nurgül Çelebi tarafından yazılan Yarına Dokunmak kitabı 2014-10-24 tarihinde yayınlanmıştır. Yarına Dokunmak kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup MÜPTELA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yarına Dokunmak hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Nurgül Çelebi tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yarına Dokunmak Kitabı Tanıtım Bülteni

Nurgül Çelebi tarafından kaleme alınmış Yarına Dokunmak kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Beyazın masum ve bir o kadar da saf bir güzelliğe sahip olduğunun bir yanılgıdan öteye gitmediğini fark eden olmuş mudur? Ya da yasın rengi siyahın aksine, mutluluğu simgelediğini düşündüğümüz beyazın aslında sanıldığı kadar masum olmadığını? Peki renklerin arka yüzü? Hiç gören olmuş mudur renklerin arka yüzünü? Beyazın, gelinlik olduğu gibi mezara koyan da olduğunu neden kimse görmez?" Hayata tutunmaya çalışan gencecik bir kız Destina… Sağlık sorunlarının yanında, bozulan psikolojisinin ona oynadığı oyunlarla boğuşan Destina, kendi dertlerinin yanında yüz yıllık tarihin yükünü de sırtlanır. Nurgül Çelebi, "Yarına Dokunmak"ta Destina'nın gözlerinden, herkesin görmezden gelmeyi seçtiği Seyfo Katliamı'nı anlatıyor. Yaşadığımız güne, dünün gölgesiyle bakan bir hikaye…


Yarına Dokunmak Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yarına Dokunmak


Yarına Dokunmak Kitabı İndirme Linkleri


Yarına Dokunmak Pdf İndirme Linkleri

Yarına Dokunmak Yandex Disk Pdf İndir

Yarına Dokunmak Google Drive Pdf İndir


Yarına Dokunmak Epub İndirme Linkleri

Yarına Dokunmak Yandex Disk Ebup İndir

Yarına Dokunmak Google Drive Epub İndir


Yarına Dokunmak Mobi İndirme Linkleri


Yarına Dokunmak Yandex Disk Mobi İndir

Yarına Dokunmak Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yarına Dokunmak Etiketleri

Yarına Dokunmak kitabı hakkında genel bilgiler, Yarına Dokunmak kitabının yazarı kimdir, Yarına Dokunmak kitabının özeti, Yarına Dokunmak pdf indirme linki, Yarına Dokunmak epub indirme linki, Yarına Dokunmak mobi indirme linki, Yarına Dokunmak kitabını indir, Yarına Dokunmak kitabı tanıtım bülteni, Yarına Dokunmak arka kapak yazısı, Yarına Dokunmak kitabı kaç sayfa, Yarına Dokunmak hangi yayınevi tarafından basıldı, Yarına Dokunmak kitabının türü nedir, Yarına Dokunmak kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information