-->

Yanlış Anne Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yanlış Anne Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yanlış Anne kitabını inceleyeceğiz. Sophie Hannah tarafından yazılan Yanlış Anne kitabı 2014-12-25 tarihinde yayınlanmıştır. Yanlış Anne kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yanlış Anne hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sophie Hannah tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yanlış Anne Kitabı Tanıtım Bülteni

Sophie Hannah tarafından kaleme alınmış Yanlış Anne kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Müthiş bir psikolojik gizem… Elinizden bırakamayacaksınız." Publisher's Weekly Sally, bir akşam kocasıyla birlikte haberleri izlerken hiç beklemediği bir ismi duyar: Mark Bretherick. Mark, Sally'nin hiç tanımaması gereken bir adamdır. Bir yıl önce son anda iptal edilen bir iş gezisinin yerine rahatlamak, dinlenmek ve yorucu aile hayatından biraz uzaklaşmak için gizli bir tatile çıkmıştı. Tatilde Mark'la karşılaşmış, kısa süreli bir ilişki yaşadıktan sonra ikili bir daha görüşmemeye karar vermişti. Adam hakkındaki tüm detaylar aynıdır: işi, yaşadığı yer, eşi Geraldine ve kızı Lucy. Ancak haberlerdeki adamın fotoğrafı Sally'nin tanıdığı adam değildir ve karısı ile kızı öldürülmüştür. "Hannah, okuyucuyu son sayfaya kadar tahminler yürütmek zorunda bırakan tüyler ürpertici senaryolar ve yanıltıcı karakterler yaratma konusunda uzman. Gerilim bir an için bile azalmıyor." Grazia "Kitabı okurken ileride ne olacağını merak etmekten, sayfaları çevirip daha fazla okumaktan kendimi alamadım." www.vulpeslibris.com "Hannah bu bağımlılık yaratıcı, dâhiyane gerilim kitabında heyecanınızın bir dakika bile azalmasına izin vermiyor." Marie Claire "Bu harika yazarı yeni keşfettim. Kitabı sizi daha ilk satırdan içine çekiyor ve en kötüsünün olmasından korkmanıza rağmen okumaya devam ediyorsunuz. Öyle güzel ki elinizden bırakamayacaksınız." Katie Fforde Dâhice ve tüyler ürpertici." Red Magazine


Yanlış Anne Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yanlış Anne


Yanlış Anne Kitabı İndirme Linkleri


Yanlış Anne Pdf İndirme Linkleri

Yanlış Anne Yandex Disk Pdf İndir

Yanlış Anne Google Drive Pdf İndir


Yanlış Anne Epub İndirme Linkleri

Yanlış Anne Yandex Disk Ebup İndir

Yanlış Anne Google Drive Epub İndir


Yanlış Anne Mobi İndirme Linkleri


Yanlış Anne Yandex Disk Mobi İndir

Yanlış Anne Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yanlış Anne Etiketleri

Yanlış Anne kitabı hakkında genel bilgiler, Yanlış Anne kitabının yazarı kimdir, Yanlış Anne kitabının özeti, Yanlış Anne pdf indirme linki, Yanlış Anne epub indirme linki, Yanlış Anne mobi indirme linki, Yanlış Anne kitabını indir, Yanlış Anne kitabı tanıtım bülteni, Yanlış Anne arka kapak yazısı, Yanlış Anne kitabı kaç sayfa, Yanlış Anne hangi yayınevi tarafından basıldı, Yanlış Anne kitabının türü nedir, Yanlış Anne kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information