-->

Yalnızlığın Gözleri Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yalnızlığın Gözleri Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yalnızlığın Gözleri kitabını inceleyeceğiz. A.İrfan Karapınar tarafından yazılan Yalnızlığın Gözleri kitabı 2017-10-10 tarihinde yayınlanmıştır. Yalnızlığın Gözleri kitabı Diğer türünde yayınlanmış olup DORLİON YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yalnızlığın Gözleri hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca A.İrfan Karapınar tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yalnızlığın Gözleri Kitabı Tanıtım Bülteni

A.İrfan Karapınar tarafından kaleme alınmış Yalnızlığın Gözleri kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Saydam bir yalnızlığın gölgesinde, güneşi arayan meçhul bir yolcuyum. Çöllere gebe muradım ne yapsam teskin olmuyor. Her anım buhran dolu, her dakikam saniyeleri asırlar bilen kâbusların karmaşık tünelinde kol geziyor. Serseri yanımı keşfetmek için İstanbul'u arşınlıyorum da, içimdeki doyumsuzluğun tepinişlerini durduramıyorum. Koynumda beslediğim aşk, zehirli bir sarmaşık gibi bütün bedenimi dolaşıyor. Ömrümün en kuytu noktalarından binlerce keder devşiriyorum. Öylesine büyük bir boşluğun lodosuna vurulmuşum ki, ruhumun hicranına olan seyahatim, zeminsiz rolleri benliğime hapsediyor. Ne yapsam, ah ne yapsam? Dişlerimi etime geçirsem, acıyı yüreğimden vücuduma kaynak yapsam, belki de içimdeki ıstırap ateşini ancak söndürebilirim. Mümkün olmayan düşüncelerin anbean belleğimi kemirmesi karşısında, çaresiz bir divaneyim. Korkularım peşimde gezinen hayalet. Sevinçlerim, zaten yok bir mazinin perişan sayfalarında tükenmiş hâlde mahzun, gülümsüyor. Galibi olmayan benlik mücadelesinin ne zaman biteceği meçhul menziline yürüyüşüm, manevi bütün ahvalimi söndürmüş, bir o yana bir bu yana çalkalanıp duruyor. Ölüm keskin bir jilet olsa da alıverse damarlarımdaki kanın can veren gezintisini. Belki bir garip çingenenin falında dökülen gelecek bilmecesi. Belki bir isimsiz yolcunun belirsiz yolculuğu…  


Yalnızlığın Gözleri Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yalnızlığın Gözleri


Yalnızlığın Gözleri Kitabı İndirme Linkleri


Yalnızlığın Gözleri Pdf İndirme Linkleri

Yalnızlığın Gözleri Yandex Disk Pdf İndir

Yalnızlığın Gözleri Google Drive Pdf İndir


Yalnızlığın Gözleri Epub İndirme Linkleri

Yalnızlığın Gözleri Yandex Disk Ebup İndir

Yalnızlığın Gözleri Google Drive Epub İndir


Yalnızlığın Gözleri Mobi İndirme Linkleri


Yalnızlığın Gözleri Yandex Disk Mobi İndir

Yalnızlığın Gözleri Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yalnızlığın Gözleri Etiketleri

Yalnızlığın Gözleri kitabı hakkında genel bilgiler, Yalnızlığın Gözleri kitabının yazarı kimdir, Yalnızlığın Gözleri kitabının özeti, Yalnızlığın Gözleri pdf indirme linki, Yalnızlığın Gözleri epub indirme linki, Yalnızlığın Gözleri mobi indirme linki, Yalnızlığın Gözleri kitabını indir, Yalnızlığın Gözleri kitabı tanıtım bülteni, Yalnızlığın Gözleri arka kapak yazısı, Yalnızlığın Gözleri kitabı kaç sayfa, Yalnızlığın Gözleri hangi yayınevi tarafından basıldı, Yalnızlığın Gözleri kitabının türü nedir, Yalnızlığın Gözleri kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information