-->

Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar kitabını inceleyeceğiz. Orhan Veli Kanık tarafından yazılan Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar kitabı 2019-01-31 tarihinde yayınlanmıştır. Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar kitabı Mektup türünde yayınlanmış olup YAPI KREDİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Orhan Veli Kanık tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar Kitabı Tanıtım Bülteni

Orhan Veli Kanık tarafından kaleme alınmış Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bir de sevgilim vardır, pek muteber; İsmini söyleyemem, Edebiyat tarihçisi bulsun. O zamanlar ismini söyleyemediği sevgilisi "Nahit Hanım"dı Orhan Veli'nin. Hayatta iki varlığı oldu: Şiiri ve sevdası. Şiirleri okurlarının ezberinde... Sevgisine gelince, onu, tek büyük aşkı "Nahit Hanım"a vermişti: Bu kitap onun belgesi.Şiirimizde çığır açmış ustanın aslında nasıl bir gönül ustası olduğunu kanıtlayan mektuplarını okuduğunuzda onu çok daha yakından tanıyacaksınız. "Istanbul Türküsü" gibi pek çok şiirini daha iyi anlayacaksınız. 36 yıllık ömrüne neler sığdırdığını görecek, onu daha çok sevecek ama belki biraz da üzüleceksiniz. Nereden bakılsa, gizli saklı yaşanmış kırık bir aşk hikâyesine tanık olacaksınız. 64 yıldır çekmecelerde kalmış mektuplar, ince ince akan bir mağara suyu gibi dingin, dupduru ilk kez gün ışığına çıkıyor. SİZİN İÇİN Sizin için insan kardeşlerim, Her şey sizin için. Gece de sizin için, gündüz de; Gündüz gün ışığı, gece ay ışığı; Ay ışığında yapraklar; Yapraklarda merak; Yapraklarda akıl; Gün ışığında binbir yeşil. Sarılar da sizin için, pembeler de. Tenin avuca değişi, Sıcaklığı, Yumuşaklığı. Merhabalar sizin için; Sizin için limanda sallanan direkler. Günlerin isimleri, Ayların isimleri; Kayıkların boyaları sizin için; Sizin için postacının ayağı, Testicinin eli; Alınlardan akan ter, Cephelerde harcanan kurşun; Mezarlar, mezar taşları; Hapishaneler, kelepçeler, idam cezaları; Sizin için, Her şey sizin için. Yapı Kredi Yayınları, Orhan Veli'nin aşk mektuplarını Yalnız Seni Arıyorum adıyla yayımladı. Garip akımının ustası Orhan Veli, doğumunun yüzüncü yılında Nahit Hanım'a yazdığı mektuplarla gündemde. Yetmiş yıldır edebiyat ortamlarında konuşulan bir aşkın belgeleri böylece edebiyat tarihindeki yerini almış oldu. 1950'de 36 yaşındayken talihsiz bir şekilde hayatını kaybeden şairin 1947-1950 yıllarında yazdığı mektupları Nahit Hanım (1909-2002) yıllarca saklamıştı. Yalnız Seni Arıyorum adlı kitapta bu mektuplar, Orhan Veli'nin elinden çıktığı şekliyle (hiçbir sansüre uğramadan ve tek harfine bile dokunulmadan) okuruna ulaşıyor.  


Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar


Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar Kitabı İndirme Linkleri


Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar Pdf İndirme Linkleri

Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar Yandex Disk Pdf İndir

Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar Google Drive Pdf İndir


Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar Epub İndirme Linkleri

Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar Yandex Disk Ebup İndir

Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar Google Drive Epub İndir


Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar Mobi İndirme Linkleri


Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar Yandex Disk Mobi İndir

Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar Etiketleri

Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar kitabı hakkında genel bilgiler, Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar kitabının yazarı kimdir, Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar kitabının özeti, Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar pdf indirme linki, Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar epub indirme linki, Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar mobi indirme linki, Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar kitabını indir, Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar kitabı tanıtım bülteni, Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar arka kapak yazısı, Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar kitabı kaç sayfa, Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar hangi yayınevi tarafından basıldı, Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar kitabının türü nedir, Yalnız Seni Arıyorum (Karton Kapak) & Nahit Hanım'a Mektuplar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information