-->

Wilma'nın Sandığı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Wilma'nın Sandığı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Wilma'nın Sandığı kitabını inceleyeceğiz. Murat Tuncel tarafından yazılan Wilma'nın Sandığı kitabı 2010-10-26 tarihinde yayınlanmıştır. Wilma'nın Sandığı kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup VARLIK YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Wilma'nın Sandığı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Murat Tuncel tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Wilma'nın Sandığı Kitabı Tanıtım Bülteni

Murat Tuncel tarafından kaleme alınmış Wilma'nın Sandığı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Murat Tuncel günlük hayatın hayhuyu içinde görmezden geldiğimiz küçük olayları, belli belirsiz hareketleri, dalgın bakışlara, kısa bakışmalara, en hafif seslere gizlenen ince sızıları yakalayan bir dil duyarlılığı ile yazıyor öykülerini. Göçmenlerin, mültecilerin dünyasında paramparça edilmiş zamanı yeniden harmanlayarak okura bir yapboz sunuyor ve ondan kendi öyküsünü kurmasını bekliyor. "Dayısı aldığı anahtarı bir süre parmaklarının arasında çevirdi. Ablalarına ve Marianna'ya baktı birkaç kez. Marianna'nın konuşmaya pek niyetli olmadığını anlayınca, kalkıp üstünde el oymalı sandığın bulunduğu tekerlekli sehpayı masanın yanına çekti. Anahtarı sokup üç kez çevirerek kilidi açtı. Kapağı açılan sandıktan odaya naftaline batırılmış lavanta kokusu yayıldı. Herkes birbirine bakarken, Marianna'nın dayısı elini uzatıp, biri beyaz, biri sarı, biri pembe üç ipek bluz, yarı yanmış kırmızı bir mum, İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bir madalya, bir denizci şapkası, çok eski zamanlardan kalma küçücük bir Meryem Ana ikonu ve üç tane de sedef düğme çıkarıp masanın üzerine koydu..."


Wilma'nın Sandığı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Wilma'nın Sandığı


Wilma'nın Sandığı Kitabı İndirme Linkleri


Wilma'nın Sandığı Pdf İndirme Linkleri

Wilma'nın Sandığı Yandex Disk Pdf İndir

Wilma'nın Sandığı Google Drive Pdf İndir


Wilma'nın Sandığı Epub İndirme Linkleri

Wilma'nın Sandığı Yandex Disk Ebup İndir

Wilma'nın Sandığı Google Drive Epub İndir


Wilma'nın Sandığı Mobi İndirme Linkleri


Wilma'nın Sandığı Yandex Disk Mobi İndir

Wilma'nın Sandığı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Wilma'nın Sandığı Etiketleri

Wilma'nın Sandığı kitabı hakkında genel bilgiler, Wilma'nın Sandığı kitabının yazarı kimdir, Wilma'nın Sandığı kitabının özeti, Wilma'nın Sandığı pdf indirme linki, Wilma'nın Sandığı epub indirme linki, Wilma'nın Sandığı mobi indirme linki, Wilma'nın Sandığı kitabını indir, Wilma'nın Sandığı kitabı tanıtım bülteni, Wilma'nın Sandığı arka kapak yazısı, Wilma'nın Sandığı kitabı kaç sayfa, Wilma'nın Sandığı hangi yayınevi tarafından basıldı, Wilma'nın Sandığı kitabının türü nedir, Wilma'nın Sandığı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information