-->

Viran Köfteci Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Viran Köfteci Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Viran Köfteci kitabını inceleyeceğiz. Erdinç Gültekin tarafından yazılan Viran Köfteci kitabı 2015-03-09 tarihinde yayınlanmıştır. Viran Köfteci kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup KORA YAYIN yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Viran Köfteci hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Erdinç Gültekin tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Viran Köfteci Kitabı Tanıtım Bülteni

Erdinç Gültekin tarafından kaleme alınmış Viran Köfteci kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Viran Köfteci, kolay anlaşılır fakat basit olmayan yaşamla iç içe öykülerden oluşmaktadır. Bu öyküler sevgiye, umuda, düşe, ışığa muhtaç insanların yaşamlarından anlar sunar. Tarihin, coğrafyanın, ekonomik katmanların, katı geleneklerin ve daha bin bir etkinin toplum adına yarattığı büyük kargaşada ayakta kalma savaşı veren bireylerin gelgitlerini, doğrusuyla da savaş vererek yazan bir öykücünün kaleminden okuyacaksınız.  Gültekin'in öykülerini ilgiyle ve severek okudum. Çünkü akıcı bir anlatımı var, ayrıntılara boğulmuyor, dekorda ne olmalı, kişiler ne demeli, hepsi olması gerektiği gibi, olması gerektiği kadar. Toplumu bir gazeteci bakışıyla süzmüş, gözlemlemiş. Kişilerin karakter ve davranışlarını tahlil edişinde tam isabet var. Gülmece de var, taşı gediğine koymada ve olumsuzluklara ayna tutmada bir araç olarak ustaca kullanıyor. Sonlar şaşırtıcı öykülerde, bu da düşündürtüyor ve iz bırakıyor bellekte. Cazim GÜRBÜZ Öyküler teknik açıdan ve anlatım olarak güzel, cümlelerin içinde sözcükler çok rahat yerlerini almış. Sözcükler cümlede kopmuş düğme gibi durmuyor, anlam yüklenerek satır aralarında ya da sonlarında içimizi kanatan sorunlar peş peşe önümüze dizilmiş. Müslüm ÜZÜLMEZ


Viran Köfteci Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Viran Köfteci


Viran Köfteci Kitabı İndirme Linkleri


Viran Köfteci Pdf İndirme Linkleri

Viran Köfteci Yandex Disk Pdf İndir

Viran Köfteci Google Drive Pdf İndir


Viran Köfteci Epub İndirme Linkleri

Viran Köfteci Yandex Disk Ebup İndir

Viran Köfteci Google Drive Epub İndir


Viran Köfteci Mobi İndirme Linkleri


Viran Köfteci Yandex Disk Mobi İndir

Viran Köfteci Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Viran Köfteci Etiketleri

Viran Köfteci kitabı hakkında genel bilgiler, Viran Köfteci kitabının yazarı kimdir, Viran Köfteci kitabının özeti, Viran Köfteci pdf indirme linki, Viran Köfteci epub indirme linki, Viran Köfteci mobi indirme linki, Viran Köfteci kitabını indir, Viran Köfteci kitabı tanıtım bülteni, Viran Köfteci arka kapak yazısı, Viran Köfteci kitabı kaç sayfa, Viran Köfteci hangi yayınevi tarafından basıldı, Viran Köfteci kitabının türü nedir, Viran Köfteci kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information