-->

Vertigo Ölüler Arasında Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Vertigo Ölüler Arasında Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Vertigo Ölüler Arasında kitabını inceleyeceğiz. Pierre Boileiau tarafından yazılan Vertigo Ölüler Arasında kitabı 2017-12-11 tarihinde yayınlanmıştır. Vertigo Ölüler Arasında kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup ALAKARGA SANAT YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Vertigo Ölüler Arasında hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Pierre Boileiau tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Vertigo Ölüler Arasında Kitabı Tanıtım Bülteni

Pierre Boileiau tarafından kaleme alınmış Vertigo Ölüler Arasında kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Ona aldığı gri takımı giyiyordu. Rüyalarından hatırladığı gibiydi. Tıpkı geçmişte Seine kıyısında yaptığı gibi ona yaklaştı; parfümünü kokladı, sonbaharda toprağın, ezilmiş yaprakların, ölen çiçeklerin kokusuydu. Flavières, bir eli göğsünde, ağzı açık, uyurgezer gibi ilerliyordu. Bu kadarı fazlaydı. Gücü tükeniyordu.   1958 yılında Alfred Hitchcock tarafından filme alınan Vertigo, yalnızca daha önce Dişi Kurtlar adlı romanını yayınladığımız Boileau-Narcejac ikilisinin en ünlü yapıtı değil, aynı zamanda gelmiş geçmiş en sarsıcı, yazınsal derinliği en yüksek polisiye romanlardan biri… İkinci dünya savaşı yıllarında, psikolojik sorunları nedeniyle polislikten emekli olmuş Flavières, eski bir arkadaşının çağrısıyla bir tür özel dedektiflik işini üstlenir. Böylece hem bir aşk hikâyesine hem de son sayfasına kadar soluk soluğa okuyacağımız gizemli bir olaya tanık olmaya başlarız.


Vertigo Ölüler Arasında Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Vertigo Ölüler Arasında


Vertigo Ölüler Arasında Kitabı İndirme Linkleri


Vertigo Ölüler Arasında Pdf İndirme Linkleri

Vertigo Ölüler Arasında Yandex Disk Pdf İndir

Vertigo Ölüler Arasında Google Drive Pdf İndir


Vertigo Ölüler Arasında Epub İndirme Linkleri

Vertigo Ölüler Arasında Yandex Disk Ebup İndir

Vertigo Ölüler Arasında Google Drive Epub İndir


Vertigo Ölüler Arasında Mobi İndirme Linkleri


Vertigo Ölüler Arasında Yandex Disk Mobi İndir

Vertigo Ölüler Arasında Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Vertigo Ölüler Arasında Etiketleri

Vertigo Ölüler Arasında kitabı hakkında genel bilgiler, Vertigo Ölüler Arasında kitabının yazarı kimdir, Vertigo Ölüler Arasında kitabının özeti, Vertigo Ölüler Arasında pdf indirme linki, Vertigo Ölüler Arasında epub indirme linki, Vertigo Ölüler Arasında mobi indirme linki, Vertigo Ölüler Arasında kitabını indir, Vertigo Ölüler Arasında kitabı tanıtım bülteni, Vertigo Ölüler Arasında arka kapak yazısı, Vertigo Ölüler Arasında kitabı kaç sayfa, Vertigo Ölüler Arasında hangi yayınevi tarafından basıldı, Vertigo Ölüler Arasında kitabının türü nedir, Vertigo Ölüler Arasında kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information