-->

Uyurgezer Bir Gölge Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Uyurgezer Bir Gölge Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Uyurgezer Bir Gölge kitabını inceleyeceğiz. Serkan Türk tarafından yazılan Uyurgezer Bir Gölge kitabı 2018-04-20 tarihinde yayınlanmıştır. Uyurgezer Bir Gölge kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup YİTİK ÜLKE YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Uyurgezer Bir Gölge hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Serkan Türk tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Uyurgezer Bir Gölge Kitabı Tanıtım Bülteni

Serkan Türk tarafından kaleme alınmış Uyurgezer Bir Gölge kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Uyurgezer Bir Gölge, Serkan Türk'ün beşinci öykü kitabı. Yazar bu kitabında okurunu ve kendisini derin bir hesaplaşmanın eşiğine getirip geniş zamanlı öyküler yazıyor. Bunu yaparken, meraklı okuru da Uzak Yaz'dan Uyurgezer Bir Gölge'ye uzanan görünmez bir ağın içine sürüklüyor. Öykünün genç ustasından hüzünlü bir karnaval.   "İnsan kırk yaşında dünyanın sonuna yaklaşmış gibi hissetmiyorsa da büyük yenilgiyi her an yaşayabileceği duygusunu bir yumru gibi göğsünün bir kıyıcığında saklı tutar. Bunca zaman neler yaşamış olursak olalım mutluluk geçici bir alev almaydı içimizde. Bana da öyle olmuştu. Kısacık alevlendiğim birkaç andan başka bir şey değildi hayatım."


Uyurgezer Bir Gölge Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Uyurgezer Bir Gölge


Uyurgezer Bir Gölge Kitabı İndirme Linkleri


Uyurgezer Bir Gölge Pdf İndirme Linkleri

Uyurgezer Bir Gölge Yandex Disk Pdf İndir

Uyurgezer Bir Gölge Google Drive Pdf İndir


Uyurgezer Bir Gölge Epub İndirme Linkleri

Uyurgezer Bir Gölge Yandex Disk Ebup İndir

Uyurgezer Bir Gölge Google Drive Epub İndir


Uyurgezer Bir Gölge Mobi İndirme Linkleri


Uyurgezer Bir Gölge Yandex Disk Mobi İndir

Uyurgezer Bir Gölge Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Uyurgezer Bir Gölge Etiketleri

Uyurgezer Bir Gölge kitabı hakkında genel bilgiler, Uyurgezer Bir Gölge kitabının yazarı kimdir, Uyurgezer Bir Gölge kitabının özeti, Uyurgezer Bir Gölge pdf indirme linki, Uyurgezer Bir Gölge epub indirme linki, Uyurgezer Bir Gölge mobi indirme linki, Uyurgezer Bir Gölge kitabını indir, Uyurgezer Bir Gölge kitabı tanıtım bülteni, Uyurgezer Bir Gölge arka kapak yazısı, Uyurgezer Bir Gölge kitabı kaç sayfa, Uyurgezer Bir Gölge hangi yayınevi tarafından basıldı, Uyurgezer Bir Gölge kitabının türü nedir, Uyurgezer Bir Gölge kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information