-->

Ufkun Bittiği Yer Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Ufkun Bittiği Yer Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Ufkun Bittiği Yer kitabını inceleyeceğiz. Sezen Özol tarafından yazılan Ufkun Bittiği Yer kitabı 2019-04-11 tarihinde yayınlanmıştır. Ufkun Bittiği Yer kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup CEREN YAYINCILIK VE KİTAPÇILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Ufkun Bittiği Yer hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Sezen Özol tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Ufkun Bittiği Yer Kitabı Tanıtım Bülteni

Sezen Özol tarafından kaleme alınmış Ufkun Bittiği Yer kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Onlar, ufkun bittiği yerden geliyor, hasret giderdikten ve yeni sevdalar, yeni tutkular arayıp bulduktan sonra, dönüp dolaşıp gene ufkun bittiği yere gidiyorlardı."   "Karşısında tablo değil, aç bir insan vardı. Midesi ile yemeğe, ruhu ile sevgiye aç ve ikisinden de mahrum olduğu için özgürlüğe hasret bir insan. Kendi gençlik günlerine benzettiği, istediğini bilen, aç kalmaya razı olsa bile aşağılanmayı kabul edemeyen, baş eğmeyi kendine yediremeyen bir genç kız."   "Ben ben deyip durma. Kim olduğunu düşündün mü hiç? Kimsin sen, nesin? Sen, bazen bir kırmızı karanfilin, ot biçen çiftçilerin, duvarlara abuk sabuk yazılar yazan gençlerin, bilmem kaç sene önce bir horozun boynuna renkli kurdele takarak işgalci Alman askerlerine sözde kafa tutan yaşlı kadının arkasına saklanan bir korkaksın. Herkese tepeden bakmak, ukalalık etmek hakkını nereden alıyorsun? Sen önce kendine bak, ne var bundaymış!"   "Burası neresi ise, ay bile yok" dedi. "Oysa gecenin karanlığına ışık olsun diye onu ben kendi ellerimle iliştirmiştim gökyüzüne..." "Zıtlıklar" dedi Marx. "Bunu herkesten daha iyi senin anlaman gerekir. Yani resimlerindeki kahramanlar değil mi karanlıklarda ışık arayanlar? Kör karanlıklar içinde ışık aramakta bir çelişki yok mu sence?"


Ufkun Bittiği Yer Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Ufkun Bittiği Yer


Ufkun Bittiği Yer Kitabı İndirme Linkleri


Ufkun Bittiği Yer Pdf İndirme Linkleri

Ufkun Bittiği Yer Yandex Disk Pdf İndir

Ufkun Bittiği Yer Google Drive Pdf İndir


Ufkun Bittiği Yer Epub İndirme Linkleri

Ufkun Bittiği Yer Yandex Disk Ebup İndir

Ufkun Bittiği Yer Google Drive Epub İndir


Ufkun Bittiği Yer Mobi İndirme Linkleri


Ufkun Bittiği Yer Yandex Disk Mobi İndir

Ufkun Bittiği Yer Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Ufkun Bittiği Yer Etiketleri

Ufkun Bittiği Yer kitabı hakkında genel bilgiler, Ufkun Bittiği Yer kitabının yazarı kimdir, Ufkun Bittiği Yer kitabının özeti, Ufkun Bittiği Yer pdf indirme linki, Ufkun Bittiği Yer epub indirme linki, Ufkun Bittiği Yer mobi indirme linki, Ufkun Bittiği Yer kitabını indir, Ufkun Bittiği Yer kitabı tanıtım bülteni, Ufkun Bittiği Yer arka kapak yazısı, Ufkun Bittiği Yer kitabı kaç sayfa, Ufkun Bittiği Yer hangi yayınevi tarafından basıldı, Ufkun Bittiği Yer kitabının türü nedir, Ufkun Bittiği Yer kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information