-->

Üç Noktaya Adanan Sözler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Üç Noktaya Adanan Sözler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Üç Noktaya Adanan Sözler kitabını inceleyeceğiz. Abdurrahman Adıyan tarafından yazılan Üç Noktaya Adanan Sözler kitabı 2017-04-01 tarihinde yayınlanmıştır. Üç Noktaya Adanan Sözler kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup İBRİŞİM KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Üç Noktaya Adanan Sözler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Abdurrahman Adıyan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Üç Noktaya Adanan Sözler Kitabı Tanıtım Bülteni

Abdurrahman Adıyan tarafından kaleme alınmış Üç Noktaya Adanan Sözler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Sevgi, yakınlığa, uzaklığa bakmaz, onun kökleri aydınlıktan filizlendiği için her dem boy verir. Aşkta yakınlık, bağımlılığı ve tutkuyu; uzaklık ise unutmayı yedeğinde tutar. Çünkü aşk bir esinti, bir dalga misali gelip geçicidir. Sevgi, en yalın hâlini bile daracık mekânda yaşarken edep çizgisini aşmaz. Aşk, alanını genişlettikçe, arzuya kayar.    Sevgi; hisseder, algılar, anlar onun için sevginin gücüne inanır... Sevgi, emek verir, vefasının tezahürü olarak sadakat gösterir. Sevgi, mütevazıdır, gayretlidir, dayanışmayı, paylaşmayı bilir... Dahası; sevgi kucaklar, fedakârlıktır şiarı, güven vericidir.   Sevgi, köklerine bağlıdır, özünden gürleşir; âdeta özgürlük çınarıdır. Aşk ise tek kişiliktir, bireyseldir. Yalnızlığı sever, felsefesinin ilk basamağı kıskançlıktır. Sevgi elle tutulur, gözle görülür derecede somuttur; aşk ise görünmezdir, fludur, soyuttur.   Sevgi ruha biçilen bir atlas libas, aşk ise azap gömleğidir. Sevgiyle gelir dünyaya insan, aşkla değil.   Sevgi, üretim; aşk, tüketimdir.


Üç Noktaya Adanan Sözler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Üç Noktaya Adanan Sözler


Üç Noktaya Adanan Sözler Kitabı İndirme Linkleri


Üç Noktaya Adanan Sözler Pdf İndirme Linkleri

Üç Noktaya Adanan Sözler Yandex Disk Pdf İndir

Üç Noktaya Adanan Sözler Google Drive Pdf İndir


Üç Noktaya Adanan Sözler Epub İndirme Linkleri

Üç Noktaya Adanan Sözler Yandex Disk Ebup İndir

Üç Noktaya Adanan Sözler Google Drive Epub İndir


Üç Noktaya Adanan Sözler Mobi İndirme Linkleri


Üç Noktaya Adanan Sözler Yandex Disk Mobi İndir

Üç Noktaya Adanan Sözler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Üç Noktaya Adanan Sözler Etiketleri

Üç Noktaya Adanan Sözler kitabı hakkında genel bilgiler, Üç Noktaya Adanan Sözler kitabının yazarı kimdir, Üç Noktaya Adanan Sözler kitabının özeti, Üç Noktaya Adanan Sözler pdf indirme linki, Üç Noktaya Adanan Sözler epub indirme linki, Üç Noktaya Adanan Sözler mobi indirme linki, Üç Noktaya Adanan Sözler kitabını indir, Üç Noktaya Adanan Sözler kitabı tanıtım bülteni, Üç Noktaya Adanan Sözler arka kapak yazısı, Üç Noktaya Adanan Sözler kitabı kaç sayfa, Üç Noktaya Adanan Sözler hangi yayınevi tarafından basıldı, Üç Noktaya Adanan Sözler kitabının türü nedir, Üç Noktaya Adanan Sözler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information