-->

Üç Hikaye Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Üç Hikaye Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Üç Hikaye kitabını inceleyeceğiz. İlban Ertem tarafından yazılan Üç Hikaye kitabı 2018-08-10 tarihinde yayınlanmıştır. Üç Hikaye kitabı Çizgi Roman türünde yayınlanmış olup İLETİŞİM YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Üç Hikaye hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca İlban Ertem tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Üç Hikaye Kitabı Tanıtım Bülteni

İlban Ertem tarafından kaleme alınmış Üç Hikaye kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İlban Ertem, Gırgır'la başlayan komik çizgili, underground eğilimli çizgi roman geleneğimizin öncülerinden. Yıllarca her hafta çizen, sürekli hikâye üreten, ne anlatacağı merak edilen bir usta…   Üç Hikâye, Ertem'in dünyasından üç ayrı güzel çizgili tefrika. Geceye karşı ışıl ışıl... Bodrum'dan Pera'ya, oradan metropole, medya cangılına... Rüzgârın dinlediği bir aşk hikâyesinden "bitti o sevdalar" dedirten kirliliklere…   Tekinsiz bir İstanbul. Pâre pâre duman. Cıgaralı sesler, sermayeler, çirkinler, erkeklik pozları, nabız gibi atan kadınlar ve dolanıp duran arzular.  


Üç Hikaye Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Üç Hikaye


Üç Hikaye Kitabı İndirme Linkleri


Üç Hikaye Pdf İndirme Linkleri

Üç Hikaye Yandex Disk Pdf İndir

Üç Hikaye Google Drive Pdf İndir


Üç Hikaye Epub İndirme Linkleri

Üç Hikaye Yandex Disk Ebup İndir

Üç Hikaye Google Drive Epub İndir


Üç Hikaye Mobi İndirme Linkleri


Üç Hikaye Yandex Disk Mobi İndir

Üç Hikaye Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Üç Hikaye Etiketleri

Üç Hikaye kitabı hakkında genel bilgiler, Üç Hikaye kitabının yazarı kimdir, Üç Hikaye kitabının özeti, Üç Hikaye pdf indirme linki, Üç Hikaye epub indirme linki, Üç Hikaye mobi indirme linki, Üç Hikaye kitabını indir, Üç Hikaye kitabı tanıtım bülteni, Üç Hikaye arka kapak yazısı, Üç Hikaye kitabı kaç sayfa, Üç Hikaye hangi yayınevi tarafından basıldı, Üç Hikaye kitabının türü nedir, Üç Hikaye kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information