-->

Tutku Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Tutku Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Tutku kitabını inceleyeceğiz. Lisa Valdez tarafından yazılan Tutku kitabı 2019-06-20 tarihinde yayınlanmıştır. Tutku kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup NEMESİS KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Tutku hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Lisa Valdez tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Tutku Kitabı Tanıtım Bülteni

Lisa Valdez tarafından kaleme alınmış Tutku kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Hayallerini yeniden keşfeden bir kadın ve acılarla örülmüş duvarlarını yıkmaya çalışan bir adam...   Genç ve güzel bir dul olan Passion Elizabeth Dare, yaşadığı acılar nedeniyle yeniden bir erkekle birlikte olmayı hayal etmekten dahi vazgeçmiştir. Ancak Londra'daki Kristal Saray'ın ortasında, bastırdığı bütün arzularını uyandıran çekici bir adam tarafından gizlice ve ısrarlı bir şekilde baştan çıkarıldığında her şey değişir. Genç kadın yaşadığı sevgisiz, sıradan evliliğin ardından, bu sefer kendini mutluluğun kollarına bırakır.   Langley Kontu Mark Randolph Hawkmore, Passion'la karşılaşana kadar sıradan olan hayatından oldukça memnundur. Ancak yaşadıkları tutkulu anlardan sonra adeta sarhoş olan Mark için Passion gittikçe vazgeçilmez biri haline gelir.   Kont ve gizemli âşığı coşkulu buluşmalarına devam ederken, aralarında güzel ve nadir bulunan bir duygunun filizlendiğini fark ederler. Ama Kont'a yönelik bir şantaj her şeyi mahveder. Bir skandal patlamak üzereyken, ikisi de sorumlulukları ile arzuları arasında seçim yapmak zorunda kalır. Ailelerine olan sadakatleri mi yoksa birbirlerine duydukları aşk mı baskın gelecektir?


Tutku Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Tutku


Tutku Kitabı İndirme Linkleri


Tutku Pdf İndirme Linkleri

Tutku Yandex Disk Pdf İndir

Tutku Google Drive Pdf İndir


Tutku Epub İndirme Linkleri

Tutku Yandex Disk Ebup İndir

Tutku Google Drive Epub İndir


Tutku Mobi İndirme Linkleri


Tutku Yandex Disk Mobi İndir

Tutku Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Tutku Etiketleri

Tutku kitabı hakkında genel bilgiler, Tutku kitabının yazarı kimdir, Tutku kitabının özeti, Tutku pdf indirme linki, Tutku epub indirme linki, Tutku mobi indirme linki, Tutku kitabını indir, Tutku kitabı tanıtım bülteni, Tutku arka kapak yazısı, Tutku kitabı kaç sayfa, Tutku hangi yayınevi tarafından basıldı, Tutku kitabının türü nedir, Tutku kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information