-->

Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler kitabını inceleyeceğiz. Zeynep Avcı tarafından yazılan Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler kitabı 2007-03-29 tarihinde yayınlanmıştır. Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup SEL YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Zeynep Avcı tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler Kitabı Tanıtım Bülteni

Zeynep Avcı tarafından kaleme alınmış Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Zeynep Avcı'nın bu yeni öykülerinde, mandalina bahçelerinin kokusunu dışarıya sızdıran bir maharete tanık oluyoruz. Anlattığı insanların ve Bodrum'un kalemle çizilmiş, gölgeleri özenle işlenmiş öykülerini içeriyor Suskun Güneş. "Birbirlerine hiç benzemiyorlar. Yedi düvel bir kazanda kaynıyor. Sessiz-sakin, kavgasız-gürültüsüz, mavi gökyüzünün, dost güneşin altında herkes başının çaresine bakmaya çalışıyor. Çoğu da buluyor bir çaresini. Kimileri için güneş çığlıklar atarken, bazılarına sus-pus bakıyor. Tümümüz de bir tür sürgün müyüz? Sanki..."


Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler


Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler Kitabı İndirme Linkleri


Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler Pdf İndirme Linkleri

Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler Yandex Disk Pdf İndir

Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler Google Drive Pdf İndir


Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler Epub İndirme Linkleri

Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler Yandex Disk Ebup İndir

Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler Google Drive Epub İndir


Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler Mobi İndirme Linkleri


Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler Yandex Disk Mobi İndir

Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler Etiketleri

Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler kitabı hakkında genel bilgiler, Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler kitabının yazarı kimdir, Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler kitabının özeti, Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler pdf indirme linki, Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler epub indirme linki, Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler mobi indirme linki, Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler kitabını indir, Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler kitabı tanıtım bülteni, Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler arka kapak yazısı, Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler kitabı kaç sayfa, Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler hangi yayınevi tarafından basıldı, Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler kitabının türü nedir, Suskun Güneş / Bodrum'dan Öyküler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information