-->

Soyunanlar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Soyunanlar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Soyunanlar kitabını inceleyeceğiz. Zeyyat Selimoğlu tarafından yazılan Soyunanlar kitabı 2019-04-12 tarihinde yayınlanmıştır. Soyunanlar kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup EKSİK PARÇA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Soyunanlar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Zeyyat Selimoğlu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Soyunanlar Kitabı Tanıtım Bülteni

Zeyyat Selimoğlu tarafından kaleme alınmış Soyunanlar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Soyunanlar'da Selimoğlu her bir öyküde kahramanlarının iç yüzünü gözler önüne seriyor. "Bir Büyük Soyunuyor" da politikacıların döndürdüğü entrikalara, "Bir Dede Soyunuyor" da yaşlı bir adamın ardında bıraktığı karanlık geçmişine, "Bir Terzi Soyunuyor" da Rum terzi Dimo'nun hayatına, "Bir Ada Soyunuyor" da Heybeliada'nın deniz kokan sokaklarına içeriden bakmaya davet ediyor. Selimoğlu'nun öykülerinde kahramanlar sadece insanlar değildir; martılar, deniz, gemiler, doğaya ait her şey birer kahramana dönüşür. Soyunanlar'da deniz aşkını sözcüklere sararak bize taşır Zeyyat Selimoğlu.


Soyunanlar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Soyunanlar


Soyunanlar Kitabı İndirme Linkleri


Soyunanlar Pdf İndirme Linkleri

Soyunanlar Yandex Disk Pdf İndir

Soyunanlar Google Drive Pdf İndir


Soyunanlar Epub İndirme Linkleri

Soyunanlar Yandex Disk Ebup İndir

Soyunanlar Google Drive Epub İndir


Soyunanlar Mobi İndirme Linkleri


Soyunanlar Yandex Disk Mobi İndir

Soyunanlar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Soyunanlar Etiketleri

Soyunanlar kitabı hakkında genel bilgiler, Soyunanlar kitabının yazarı kimdir, Soyunanlar kitabının özeti, Soyunanlar pdf indirme linki, Soyunanlar epub indirme linki, Soyunanlar mobi indirme linki, Soyunanlar kitabını indir, Soyunanlar kitabı tanıtım bülteni, Soyunanlar arka kapak yazısı, Soyunanlar kitabı kaç sayfa, Soyunanlar hangi yayınevi tarafından basıldı, Soyunanlar kitabının türü nedir, Soyunanlar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information