-->

Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 kitabını inceleyeceğiz. Lütfi Özaydın tarafından yazılan Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 kitabı 2018-05-04 tarihinde yayınlanmıştır. Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup TİYO YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Lütfi Özaydın tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 Kitabı Tanıtım Bülteni

Lütfi Özaydın tarafından kaleme alınmış Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

TİYO Yayıncılık "Türkçeden İslâma Giriş" serisine bir telif eser daha kattı. İstiklâl Marşı Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Lütfi Özaydın'ın "Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez" kitabı Türkçenin Kur'an-ı Kerim'den neşet etmiş bir lisan olduğunu kelimeler ve Türk hayatı üzerinden izah ediyor. "Türkçe Üzerine Mülahazalar" serlevhası ile bir seri teşkil edecek bu kitabın arka kapağında şu satırlar yazılı:   On sene önce İsmet Özel Bey'in işaret ettiği "Türkçeden İslâm'a Giriş" fikrinin kapısını aralamak maksadıyla yapılan iki çalışmada (Türkün Dili Kur'an Sözü ve Resulü Ekrem Söyledi, İşiten Türk Oldu) daha çok isimler üzerinden gösterilen işin sadece o kısımla kalmayıp nerelere uzandığını, uzanacağını görebiliriz bu kitapta. Gördüğümüzden, bilenin söylemediği, söyleyenlerin bilmediği şeyin ne olduğunun sezgisine varabiliriz. Dercedilen yazılarda "Türkçeden İslâm'a Giriş" fikrinin fevkalâdeliğine dair nezih örnekleri okurken aynı zamanda "öz Türkçe"cilerin bize yutturdukları herzelerin ne kadar temelsiz olduğunu anlıyoruz. Lütfi Özaydın'ın ayan beyan açtığı çığırla yıllardır etimoloji diye diye üzerimize hurafeler boca eden cümle etimologların (başta Ermeni etimologlar olmak üzere) defteri dürülmüştür. Lütfi Hoca'nın konuşma üslûbuyla yazıya döktüğü mülahazalar hiçbir gâvurun, hiçbir zaman, hiçbir şey anlamayacağı şeyler. Şahit olduğumuz; sadece Türklere has, sadece Türkler arasında cereyan edecek bir bakış ve kavrayış tarzıdır. Lütfi Hoca'dan aldığımız dersle söylersek : Kur'an-ı Kerim ve Hadis-i Şeriflerle irtibatı kesilen Türk "ede"mez, "eyle"yemez, "an"layamaz, "iste"yemez… "bitki"sel hayata dahi giremez. Kaybettiğimiz lisana dönme, Türkçeyi kazanma, geçmişte belki insiyakî olarak bilinenleri şuur katına çıkarma yolunda gösterilen bu marifet her marifet gibi iltifata tâbidir. Müşterisiz mal zayidir. Allah bereket versin.


Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1


Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 Kitabı İndirme Linkleri


Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 Pdf İndirme Linkleri

Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 Yandex Disk Pdf İndir

Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 Google Drive Pdf İndir


Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 Epub İndirme Linkleri

Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 Yandex Disk Ebup İndir

Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 Google Drive Epub İndir


Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 Mobi İndirme Linkleri


Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 Yandex Disk Mobi İndir

Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 Etiketleri

Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 kitabı hakkında genel bilgiler, Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 kitabının yazarı kimdir, Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 kitabının özeti, Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 pdf indirme linki, Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 epub indirme linki, Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 mobi indirme linki, Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 kitabını indir, Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 kitabı tanıtım bülteni, Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 arka kapak yazısı, Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 kitabı kaç sayfa, Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 hangi yayınevi tarafından basıldı, Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 kitabının türü nedir, Söyleyen Bilmez Bilenler Söylemez / Türkçe Üzerine Mülahazalar 1 kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 İNDİRME LİNKLERİ!

PDF Olarak İndir

 Diğer Kitap İndirme Siteleri!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information