-->

Sonsuz Ne Kadar Uzun? Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sonsuz Ne Kadar Uzun? Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sonsuz Ne Kadar Uzun? kitabını inceleyeceğiz. Tie Ning tarafından yazılan Sonsuz Ne Kadar Uzun? kitabı 2013-10-31 tarihinde yayınlanmıştır. Sonsuz Ne Kadar Uzun? kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup KALKEDON YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sonsuz Ne Kadar Uzun? hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Tie Ning tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sonsuz Ne Kadar Uzun? Kitabı Tanıtım Bülteni

Tie Ning tarafından kaleme alınmış Sonsuz Ne Kadar Uzun? kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Çin Edebiyatı, Mo Yan'ın 2012 yılı Nobel Edebiyat Ödülü'nü alması ile tüm dünyanın ilgisini üzerine çekmeye başladı. Gerçekten de, Türkiye'de 2013 yılına kadar bu ülkenin edebiyatı ile ilgili herhangi bir eser yayınlanmamıştı. Yayınevimiz, biri kadın iki ünlü çağdaş Çin yazarı Tie Ning ve Wang Gang'ın eserlerini Türkçeye kazandırarak bu açığı gidermeye çalışmıştır.Tie Ning'in elinizdeki eseri, yazarın özgün tarzını yansıtan uzun hikâye olarak bilinen türde yazılmıştır. Sonsuz Ne Kadar Uzun? sıcak, verici ve saf bir hutong kızı olan Bai Daixing'in hikayesidir.Bai Daxing, diğer tüm insanları kendisini sevdiği kadar sevebilen sıradan, sıcak bir hutong kızıydı. İlk aşkı 11 yaşında tatmış, mahalle kızlarının beraber olmak için can attığı yakışıklı dansçı Dashun'a tutulmuştu. Ailesi, büyükannesi, arkadaşları, sevgilileri, iş arkadaşları veya yalnızca öylesine tanıdığı çevresindeki insanlarla kurduğu ilişkilerinde inanılması zor bir özgecilik ve saflık görülüyordu. Her zaman her konuda verici olmak isteyen oydu. Acaba bir gün uyanacak ve değişecek miydi? Bu özverinin bir sınırı var mıydı? Daha ne kadar karşıdaki insanların istemlerine boyun eğecekti? Belki de, bu sorunun cevabı sonsuza kadar olacaktı. Çünkü, Bai Daxing, "hayır" sözcüğünü öğrenmemişti. Fakat, bir gün onun ağzından şu sözleri duyarız: "Sonsuz ne kadar uzun? Sonsuza dek mi sürecek böyle?" Karşı Balkondaki Kadın, kitaptaki ikinci hikaye, genç bir adamın kadınlarla ilgili başından geçenleri, eleştirel bir yaklaşım içinde ele almaktadır.


Sonsuz Ne Kadar Uzun? Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sonsuz Ne Kadar Uzun?


Sonsuz Ne Kadar Uzun? Kitabı İndirme Linkleri


Sonsuz Ne Kadar Uzun? Pdf İndirme Linkleri

Sonsuz Ne Kadar Uzun? Yandex Disk Pdf İndir

Sonsuz Ne Kadar Uzun? Google Drive Pdf İndir


Sonsuz Ne Kadar Uzun? Epub İndirme Linkleri

Sonsuz Ne Kadar Uzun? Yandex Disk Ebup İndir

Sonsuz Ne Kadar Uzun? Google Drive Epub İndir


Sonsuz Ne Kadar Uzun? Mobi İndirme Linkleri


Sonsuz Ne Kadar Uzun? Yandex Disk Mobi İndir

Sonsuz Ne Kadar Uzun? Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sonsuz Ne Kadar Uzun? Etiketleri

Sonsuz Ne Kadar Uzun? kitabı hakkında genel bilgiler, Sonsuz Ne Kadar Uzun? kitabının yazarı kimdir, Sonsuz Ne Kadar Uzun? kitabının özeti, Sonsuz Ne Kadar Uzun? pdf indirme linki, Sonsuz Ne Kadar Uzun? epub indirme linki, Sonsuz Ne Kadar Uzun? mobi indirme linki, Sonsuz Ne Kadar Uzun? kitabını indir, Sonsuz Ne Kadar Uzun? kitabı tanıtım bülteni, Sonsuz Ne Kadar Uzun? arka kapak yazısı, Sonsuz Ne Kadar Uzun? kitabı kaç sayfa, Sonsuz Ne Kadar Uzun? hangi yayınevi tarafından basıldı, Sonsuz Ne Kadar Uzun? kitabının türü nedir, Sonsuz Ne Kadar Uzun? kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information