-->

Sonsuz Kule Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Sonsuz Kule Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Sonsuz Kule kitabını inceleyeceğiz. Silvina Ocampo tarafından yazılan Sonsuz Kule kitabı 2018-05-07 tarihinde yayınlanmıştır. Sonsuz Kule kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup NEBULA KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Sonsuz Kule hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Silvina Ocampo tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Sonsuz Kule Kitabı Tanıtım Bülteni

Silvina Ocampo tarafından kaleme alınmış Sonsuz Kule kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Leandro'nun sakin yaşamı resim satan gizemli bir yabancının bahçe kapısında belirmesiyle aniden altüst olur. Kendini birdenbire pencereleri olmayan uçsuz bucaksız bir kulede hapsolmuş bulan Leandro, şeytanın resimlerindeki bir figürdür artık.   Okurlarını çocuk ya da yetişkin olarak ayırmaması, coşkun hayal gücü ve unutulmaz metaforlarıyla Alice Harikalar Diyarında ve Küçük Prens gibi eserleri hatırlatan Sonsuz Kule, Arjantin edebiyatının "on yıllardır en iyi gizlenen sırrı" olarak gösterilen Silvina Ocampo'nun büyülü, benzersiz yazını ile tanıştırıyor okurlarını.   "Silvina Ocampo en iyi yazarlarımızdan biri. Edebiyatımızda hikâyelerinin eşi benzeri yok." Jorge Luis Borges   "Silvina Ocampo, Borges ve García Márquez ile birlikte, İspanyolcanın öncü yazarıdır." Jorge Amado   "Ocampo, bir yandan kız kardeşi Victoria'nın diğer yandan kocası Bioy Casares ile Borges'in gölgesinde yaşadı. Kısa, billur gibi öykülerini yazarken cömert ve gösterişliydi, mükemmeldi."  César Aira    


Sonsuz Kule Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Sonsuz Kule


Sonsuz Kule Kitabı İndirme Linkleri


Sonsuz Kule Pdf İndirme Linkleri

Sonsuz Kule Yandex Disk Pdf İndir

Sonsuz Kule Google Drive Pdf İndir


Sonsuz Kule Epub İndirme Linkleri

Sonsuz Kule Yandex Disk Ebup İndir

Sonsuz Kule Google Drive Epub İndir


Sonsuz Kule Mobi İndirme Linkleri


Sonsuz Kule Yandex Disk Mobi İndir

Sonsuz Kule Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Sonsuz Kule Etiketleri

Sonsuz Kule kitabı hakkında genel bilgiler, Sonsuz Kule kitabının yazarı kimdir, Sonsuz Kule kitabının özeti, Sonsuz Kule pdf indirme linki, Sonsuz Kule epub indirme linki, Sonsuz Kule mobi indirme linki, Sonsuz Kule kitabını indir, Sonsuz Kule kitabı tanıtım bülteni, Sonsuz Kule arka kapak yazısı, Sonsuz Kule kitabı kaç sayfa, Sonsuz Kule hangi yayınevi tarafından basıldı, Sonsuz Kule kitabının türü nedir, Sonsuz Kule kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 Linkler Yenilendi!

pdf kitap - ekitap bul indir - canlı kitap - kitap.name - kitap kurdu - allover information